Δήμος Βέλου - Βόχας: Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του 1ου Σταδίου της μελέτης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, 28 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο «Alkyon Resort» η παρουσίαση του 1ου Σταδίου της μελέτης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δημοτικής Ενότητας Βέλου & Δημοτικής Ενότητας Βόχας, από την ανάδοχο κοινοπραξία της μελέτης. 
Στην παρουσίαση της μελέτης, μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους πλήθος κόσμου.

 

Ο Δήμαρχος, κύριος Αθανάσιος Μανάβης καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τους ξεχωριστούς ομιλητές, στην παρουσίαση του τοπικού πολεοδομικού σχεδίου του Δήμου και ευχαρίστησε τον Υπουργό, κο Ν. Ταγαρά για τη σχεδίαση και υλοποίηση σε αυτό το ελπιδοφόρο πρόγραμμα για τον Δήμο μας.

 

Το πάνελ των ομιλητών εμπλούτισαν τα στελέχη της εταιρείας Συμβούλων Μηχανικών «ΗΛΙΔΑ» ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Γεώργιος Κωστήρης, που είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου και φυσικά η αντιδήμαρχος Πολεοδομίας & αστικού Περιβάλλοντος του Δήμου Βέλου Βόχας, κα Βασιλική Ραπάνακη.

 

Σε σχετική αναιη Δημοτική Αρχη δήλωσε:

"Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά, τις αρχικές προτάσεις για το μοντέλο χωροταξικής, οικονομικής και πολιτισμικής ανάπτυξης του δήμου μας."