ΕΠΙΚΗ ανάρτηση του Στάθη Μπούκουρα στο facebook (Εικόνα)

Η φωτογραφία που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Στάθης Μπούκουρας, ίσως να ξύπνησε άσχημες μνήμες σε κάποιους αλλά είναι γεγονός ότι πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο αυτοτρολάρισμα πολιτικού.

 

Συγκεκριμένα, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και επικεφαλής της Πατριωτικής Κίνησης Κορίνθιων Πολιτών, θέλησε να ευχαριστήσει όσους του ευχήθηκαν. Και το έκανε, ανεβάζοντας μια φωτογραφία και 16 μόνο λέξεις. "Ειλικρινά σας ευχαριστώ μέσα απ τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές σας. Με συγκινήσατε...!!!", έγραψε στο προφίλ του στο facebook, συγκεντρώνοντας πολλά Like.

 

 

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, είναι από την ομιλία του στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την άρση της ασυλίας του, ενώ βρισκόταν για 4 μήνες έγκλειστος στις φυλακές Ναυπλίου. Και η φωτογραφία αυτή, είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου 

 

«Δεν είμαι φασίστας δεν είμαι ναζιστής, έλληνας πατριώτης είμαι, αγαπάω αυτό τον τόπο, ποιο είναι το έγκλημα τι έχω κάνει, πείτε μου. Από 15χρονών εργάζομαι. Είμαι παντρεμένος εδώ και 25 χρόνια με την ίδια σύζυγο. Με ρωτάνε τα παιδιά μου γιατί πατέρα είσαι στη φυλακή. Τα κοιτάω στα μάτια και κλαίω και δεν ξέρω τι να τους πω. Γιατί είμαι στη φυλακή, τι έχω κάνει, γιατί μου στερείτε την οικογένειά μου», είχε πει τότε, απευθυνόμενος στην Ολομέλεια, σε έντονους τόνους και με δάκρυα στα μάτια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ