«Επισήμως καλεί τους συνυποψηφίους του δημάρχους ο Κώστας Λογοθέτης σε debate »

Ο Κώστας Λογοθέτης, συνεπής στην πρωτοβουλία που είχε προαναγγείλει, καλεί επισήμως όλους τους υποψηφίους δημάρχους του Δήμου μας σε debate, με επιστολή που τους παραδόθηκε σήμερα.

 

Ακολουθεί η επιστολή:

 

“Η παράταξή μας « Με τους Πολίτες Μπροστά » κι εγώ προσωπικά έχουμε θέσει επανειλημμένως το αίτημα να διεξαχθεί μεταξύ όλων των συνυποψηφίων δημάρχων ένα ανοικτός, δημόσιος διάλογος στη μορφή του debate, στο Αλεξάνδρειο.

 

Πρόκειται για μία πρόταση, που ασφαλώς και δεν αποτελεί επικοινωνιακό προεκλογικό τρυκ.

 

Κατά την άποψή μας απαντάει στην ουσία των αναγκών της προεκλογικής περιόδου, για εφόλης της ύλης διάλογο, με στόχο την πλήρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των πολιτών, με τη συμμετοχή δημοσιογράφων.

 

Για μας τουλάχιστον η προεκλογική περίοδος αυτό το νόημα και το περιεχόμενο έχει. Τη δυνατότητα να εγγυηθούμε στους πολίτες έναν ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο, μακριά από αδιέξοδες αντιπαραθέσεις, μακριά από άγονες συγκρούσεις, μακριά από στείρους μονολόγους.

 

Διαβιβάζω γραπτώς σε όλους τους συνυποψηφίους την πρότασή μας, με την πεποίθηση ότι όλοι μας διαθέτουμε την ώριμη δυνατότητα να οργανώσουμε ένα τέτοιο γεγονός, όλοι διαθέτουμε την πολιτική βούληση να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μιας για τα ζητήματα του Δήμου μας και της επόμενης ημέρας.

 

Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον την απάντησή σας, έως την Μεγάλη Πέμπτη, προκειμένου να υπάρχει χρόνος να συγκροτήσουμε μια διαπαραταξιακή επιτροπή, που θα ρυθμίσει, μαζί με την ομάδα των δημοσιογράφων που θα επιλεγεί, το πλαίσιο και τους όρους διεξαγωγής αυτής της συζήτησης.

 

Έχουμε πάντα στόχο τη συμμετοχή του πολίτη.
Τη συμμετοχή του ενημερωμένου πολίτη.
Όπως θαρρούμε ότι για όλους αυτός είναι ο στόχος.’’

 

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
5 + 1 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.