Εργαζόμενοι ΔΕΥΑΛ: Στο πλευρό των εργαζομένων της Τουριστικής Λουτρακίου

Ανακοίνωση συμπαράστασης εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ-ΑγΘ σε έκτακτη συνεδρίαση του ξεκαθαρίζοντας ότι οποιαδήποτε λύση για τη λειτουργία της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε., θα πρέπει πρώτα από όλα να διασφαλίζει την δουλειά και τα δικαιώματα των εργαζομένων της Τουριστικής.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ-ΑγΘ σε έκτακτη συνεδρίαση του σε σχέση με το αίτημα των εργαζόμενων στην Τουριστική Λουτρακίου ενέκρινε ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα:

 

 Το Φυσικό Μεταλλικό και το Ιαματικό Νερό Λουτρακίου αποτελούν και τα δύο τον πλούτο και την ιστορία του Δήμου μας.

 

Σαν εργαζόμενοι που υπηρετούμε την ιστορική συνέχεια του φυσικού πλούτου του Δήμου από κοινού με τους συναδέλφους της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. ΟΤΑ εκφράζομε την αμέριστη συμπαράσταση μας και την αλληλεγγύη μας στις προσπάθειες τους για να κρατηθεί ζωντανή η ιστορία του ιαματικού νερού Λουτρακίου μέσω της λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου LOUTRAKI THERMAL SPA.

 

Οποιαδήποτε λύση για τη λειτουργία ωστόσο θα πρέπει πρώτα από όλα να διασφαλίζει την δουλειά και τα δικαιώματα των εργαζομένων της Τουριστικής που έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι στηρίζουν την λειτουργία της με ζήλο και προσωπικό οικονομικό κόστος όλα αυτά τα χρόνια.

 

Σαν Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ-Αγ.Θ θα είμαστε στο πλευρό τους για να έχει η προσπάθεια τους το αποτέλεσμα που αξίζει η ιστορία του νερού Λουτρακίου.

 

 

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

 

Ο Πρόεδρος                                                                            Ο Γραμματέας

 Τάσος Μαστραντωνάκης                                                          Βαγγέλης ΜατσιμάνηςTο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Σχόλια (1)

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
3 + 1 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.