Ερωτικό τροχαίο στην Κόρινθο: Ανατριχιαστική περιγραφή της καταδίωξης και του τροχαίου…

Για ασύλληπτη καταδίωξη με κινηματογραφικές σκηνές έκανε λόγο στην περιγραφή της καταδίωξης η 30χρονη, που ενεπλάκη στο “Ερωτικό τροχαίο της Κορίνθου”, με τον 40χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

 

«Οδηγούσα πηγαίνοντας προς το πατρικό μου σπίτι στα Εξαμίλια…», ξεκίνησε αφηγούμενη η 30χρονη, «όταν κοιτάζοντας στον καθρέπτη του αυτοκινήτου μου, διαπίστωσα ότι με ακολουθούσε εκείνος…», συνέχισε αναφερόμενη στον εν διαστάσει σύζυγό της.

 

«Κατάλαβα ότι με παρακολουθεί και άρχισα να αναπτύσσω ταχύτητα, προκειμένου να του ξεφύγω, αλλά εκείνος άρχισε να με πλησιάζει…», αφηγήθηκε, με τρεμάμενη φωνή. Η συνταρακτική λεπτομέρεια την οποία ανέφερε ήταν πως «πάντα κοιτούσα στον καθρέπτη του αυτοκινήτου όταν οδηγούσα, διότι επειδή είχαν συμβεί πολλά περιστατικά μαζί του, είχα τον φόβο ότι κάπου θα με βρει…».

 

Συνεχίζοντας την αφήγησή της η 30χρονη και με εμφανή το φόβο που ένοιωσε, περιέγραψε τις στιγμές που της χτύπησε το αυτοκίνητο, με το δικό του, εν κινήσει… «Δεν μπορούσα να ελέγξω πλέον, την ταχύτητα του αυτοκινήτου μου… Ούτε ήξερα με πόσα χιλιόμετρα πήγαινα. Φανταστείτε ότι πέρασα έναν κάθετο δρόμο, χωρίς να κοιτάξω καν, διότι φοβόμουν για τη ζωή μου. Μετά, ούτε κατάλαβα πως έγινε, ένοιωσα πως μου είχε χτυπήσει και πάλι το αυτοκίνητο με το δικό του και έχασα τον έλεγχο. Κατάλαβα ότι το αυτοκίνητο έφερνε τούμπες. Κάποια στιγμή σταμάτησε και κατάλαβα ότι ήμουν ανάποδα και εγκλωβισμένη στο αυτοκίνητο», περιέγραψε η 30χρονη συγκρατώντας με δυσκολία σταθερή τη φωνή της…

 

«Άρχισα να χτυπάω με τα πόδια μου το παρ-μπριζ του αυτοκινήτου μου για να απεγκλωβιστώ και να βγω έξω. Είχα πανικοβληθεί…», ολοκλήρωσε την ανατριχιαστική περιγραφή της καταδίωξης και του τροχαίου ατυχήματος με το ντελαπάρισμα του αυτοκινήτου της στην επαρχιακή οδό Κορίνθου-Εξαμιλίων.

 

Σχετικά θέματα:

 

Αποκάλυψη: Πέπλο μυστηρίου γύρω από το τροχαίο ατύχημα του Σαββάτου στα Εξαμίλια!

 

Ερωτικό τροχαίο στην Κόρινθο: Εν διαστάσει σύζυγοι οι εμπλεκόμενοι!