Το «ευχαριστώ» του Γιάννη Καραπανάγου για το νικηφόρο αποτέλεσμα του Δημήτρη Πτωχού

Το μήνυμά του, προς "τους συνοδοιπόρους στον νικηφόρο αγώνα του Δημήτρη Πτωχού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου", στέλνει ο Ιωάννης Καραπανάγος, ευχαριστώντας τους για την προτίμησή τους στο πρόσωπό του "που δεν ήταν απόρροια κομματικών μηχανισμών ή της όποιας κομματικής υποστήριξης, αλλά στοιχείων της προσωπικής και πολιτικής μου ταυτότητας", αλλά και σε όσους συνέβαλλαν "στην περιφανή νίκη του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού, ώστε να επιτύχει το μεγάλο άλμα της Πελοποννήσου προς τα εμπρός".

 

Αναλυτικά:

 

Αγαπητοί Συνοδοιπόροι στον νικηφόρο αγώνα του Δημήτρη Πτωχού,

 

Το εκλογικό αποτέλεσμα ανακήρυξε Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, για την επόμενη πενταετία, τον Δημήτρη Πτωχό. Έναν νέο Άνθρωπο με όραμα, ευαισθησίες και αγάπη για την Πελοπόννησο. Μια Προσωπικότητα που κοιτά με αισιοδοξία το αύριο, αποφασισμένη να οδηγήσει, με τον Πολίτη Μπροστά, την Πελοπόννησο Μπροστά. Έναν Πολιτικό, έτοιμο να καταστήσει την Πελοπόννησο, Πρωταγωνίστρια σε όλα τα επίπεδα. Έναν Ηγέτη, που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό του με ισάξιους συνυποψήφιους...

 

Η προεκλογική περίοδος ήταν γόνιμη και εποικοδομητική, γιατί μου δόθηκε η δυνατότητα να συμμετέχω σε όλα τα κλιμάκια που επισκέφτηκαν τους Δήμους της Κορινθίας, να συζητήσω με τους κατοίκους των περιοχών αυτών και να διαπιστώσω την φιλοξενία τους, την καλοσύνη τους, τον τρόπο ζωής τους αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, στην καθημερινότητά τους, σε βασικά θέματα, όπως στον εκσυγχρονισμό των υποδομών, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών, ευελπιστώντας στην επίλυση, πολλών εξ αυτών, από την Περιφέρεια, στην αρμοδιότητα της οποίας υπάγονται.

 

Ο δικός μου προεκλογικός αγώνας, κατέγραψε μία ακόμη μοναδική πολιτική εμπειρία, συνέχεια της θητείας μου, ως Δημοτικός Σύμβουλος, στον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και απέδειξε ότι η συμμετοχή στο πολιτικό γίγνεσθαι της Κορινθίας αποτελεί υπέρτατη τιμή, καθήκον ζωής και υποχρέωση προς το κοινωνικό σύνολο.

 

Το εκλογικό Σώμα του Νομού μας, με τα δικά του κριτήρια, εκτίμησε την παρουσία μου, αυτούς τους δύο μήνες και βασιζόμενο στις Αρχές, που με διέπουν, με ανέδειξε στη 16η θέση, μεταξύ των τριάντα (30) προσωπικοτήτων της Παράταξης, με 1855 ψήφους. Ένα αποτέλεσμα που δεν ήταν απόρροια κομματικών μηχανισμών ή της όποιας κομματικής υποστήριξης, αλλά στοιχείων της προσωπικής και πολιτικής μου ταυτότητας, όπως αποδεικνύεται και από το αποτέλεσμα των ψήφων που έλαβα στην Περαχώρα, όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα και διαμένω.

 

Ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με την Παράταξη ‘‘Η Πελοπόννησος Μπροστά’’, αισθάνομαι, την ανάγκη, να ευχαριστήσω, από καρδιάς, την οικογένειά μου για την αμέριστη συμπαράσταση και όλους εσάς για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη προς το πρόσωπό μου, συμβάλλοντας, κατ' αυτόν τον τρόπο, στην περιφανή νίκη του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού, ώστε να επιτύχει το μεγάλο άλμα της Πελοποννήσου προς τα εμπρός.

 

Περαχώρα, 17 Οκτωβρίου 2023

Ιωάννης Β. Καραπανάγος

Υποστράτηγος ε.α. Ελληνικής Αστυνομίας, Πολιτικός Επιστήμονας, Εκπαιδευτικός, Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης