Φωτιά σε σπίτι πασίγνωστου Έλληνα επιχειρηματία στο Φλάμπουρο

Και δεύτερος συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στην Πυροσβεστική, καθώς μετά τη φωτιά στην Περαχώρα, η οποία είναι υπό πλήρη έλεγχο, δόθηκε σήμα για φωτιά σε αποθήκη στο Φλάμπουρο...

 

Άμεσα, οι περισσότερες από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής που βρίσκονταν στην Περαχώρα, μεταφέρθηκαν στο Φλάμπουρο, προκειμένου να προλάβουν τη φωτιά πριν αυτή επεκταθεί στην παρακείμενη οικία, η οποία φέρεται να ανοίκει σε πασίγνωστο Έλληνα επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στο χώρο των Super Markets αλλά και στα υπόλοιπα σπίτια που υπάρχουν τριγύρω.

 

Και αυτή η φωτιά, σύμφωνα με τους κατοίκους, φέρεται να ξεκίνησε από κεραυνό που έπεσε νωρίτερα στην περιοχή. Η φωτιά άρχισε να καίει ξερά χόρτα και στη συνέχεια, επεκτάθηκε σε αποθήκη που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 80-100 μέτρων από το σημείο που ξεκίνησε αρχικά η φωτιά.

 

Μάλιστα, στην αποθήκη υπήρχε και ένα τρακτέρ, το οποίο κατάφεραν να απομακρύνουν έγκαιρα οι κάτοικοι, προτού τυλιχθεί στις φλόγες.

 

Στο σημείο, εκτός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, βρίσκονται και κλιμάκια της Πυροπροστασίας Λουτρακίου, των Αγίων Θεοδώρων αλλά και εθελοντές δασοπυροσβέστες.