Φροντιστήρια Εύστοχο: Επιλογή με στόχο την επιτυχία

Τα φροντιστήρια Εύστοχο, θετικών, θεωρητικών και τεχνολογικών μαθημάτων, προετοιμάζουν τους μαθητές όλων των βαθμίδων από το 2013 με γνώση, εμπειρία και υπευθυνότητα σε ένα άνετο, φιλόξενο και σύγχρονο περιβάλλον.

 

Είναι ο σύμμαχος στο πλάι κάθε μαθητή που στοχεύει στην επιτυχία, ό,τι αυτή σημαίνει για τον καθένα.

 

Από τους μικρούς μαθητές του Δημοτικού μέχρι τους τελειόφοιτους του Λυκείου που στα φροντιστήρια Εύστοχο μπορούν να βρουν ακριβώς αυτό που ο καθένας χρειάζεται, πάντα με τη συνεργασία και τη συστηματική επαφή με το γονιό.

 

 

Για τους μαθητές του Δημοτικού από την  Α’ έως την ΣΤ΄ τάξη , παρέχεται η δυνατότητα Αναγνωστηρίου όπου μπορούν να προετοιμάζουν τα μαθήματα της επόμενης μέρας με την βοήθεια έμπειρων εκπαιδευτικών με σύστημα, μεθοδικότητα και κυρίως οργάνωση του χρόνου τους, καθώς και με πρόσθετη βοήθεια εκπαιδευτικού υλικού που δίνεται από το Φροντιστήριο.

 

 

Στόχος οι μαθητές μέσα από την συνεργασία και την κοινωνικοποίηση, να ολοκληρώνουν μόνοι τους τα μαθήματα τους, πάντα βέβαια με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών, ενώ ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην καλλιέργεια του γραπτού και προφορικού λόγου καθώς και της μαθηματικής σκέψης.

 

Οι μαθητές του Γυμνασίου μπορούν να επιλέξουν,ανάλογα με τις ανάγκες τους, είτε την φροντιστηριακή υποστήριξη σε όποιο από τα μαθήματα χρειάζονται ενίσχυση, είτε και την εξατομικευμένη βοήθεια.

 

 

Οι μαθητές του Λυκείου προετοιμάζονται μεθοδικά και συστηματικά για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Επιπλέον εφόδιο στην προσπάθεια τους αποτελεί το ότι οι μαθητές εργάζονται με τα εξειδικευμένα βιβλία εσωτερικών εκδόσεων του Φροντιστηρίου. Στόχος η απόκτηση γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων που θα τους οδηγήσουν στη σχολή της πρώτης επιλογής τους, κάνοντας το όνειρο τους για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία πραγματικότητα.

 

 

Μαζί τους οι έμπειροι και καταξιωμένοι καθηγητές των φροντιστηρίων Εύστοχο:

 

Γιώργος Ριζόγιαννης – Φυσική

Αργύρης Ασπρούδης – Μαθηματικά

Μαρίνα Μέξια – Φιλόλογος

Μαρία Κουσιαρή – Φιλόλογος

Αναστασία Γεωργοπούλου – Χημεία

Θανάσης Καγιάρας – Α.Ο.Θ. (Αρχές Οικονομικής Θεωρίας)

Θανάσης Δημόπουλος – Α.Ε.Π.Π. (Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον)

 

 

Φροντιστήρια Εύστοχο

 

Οι εγγραφές συνεχίζονται, κλείσε και εσύ τη θέση σου

 

Κολοκοτρώνη 64 &Μάτση, Λουτράκι,

Τηλ.: 27440 66322

e-mail:  eustoxo@gmail.com