Χ. Δήμας στο Ελληνογερμανικό φόρουμ: «Η Ελλάδα έχει αφήσει πίσω της την περίοδο της κρίσης»

Στο Ελληνογερμανικό Οικονομικό φόρουμ, που διεξήχθη στο Βερολίνο, συμμετείχε ως εισηγητής, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Χρίστος Δήμας.

 

Κατά την εισήγησή του στο ελληνογερμανικό οικονομικό φόρουμ παρουσίασε τα πεπραγμένα των πρώτων μηνών του Υπουργείου Ανάπτυξης στους τομείς της Έρευνας, της Καινοτομίας και της Τεχνολογίας σε ένα κοινό που αποτελείτο από Επιχειρηματίες, startup επιχειρήσεις, κορυφαία κυβερνητικά στελέχη (και από τις δυο χώρες), ερευνητές και υποψήφιους επενδυτές.

 

Ο κ. Δήμας κατά την διάρκεια της παρουσίασής του, αφού πρώτα περιέγραψε την Πολιτεία Καινοτομίας που ιδρύεται στην Αττική και την Ηλεκτρονική Πλατφόρμα που θα χαρτογραφήσει το οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων, τόνισε την σημασία και την προοπτική της διεύρυνσης των διμερών σχέσεων ανάμεσα στις δυο χώρες στους τομείς της Έρευνας της Καινοτομίας και της Επιχειρηματικότητας.

 

Συνομιλητές του κ. Δήμα στο πάνελ ήταν ο κ. Thomas Jarzombek, Επίτροπος του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομικών Υποθέσεων και Ενέργειας για την ψηφιακή Βιομηχανία και τις νεοφυείς επιχειρήσεις, ο GM της BEAT Greece κ. Βασίλης Δανιάς και ο κ. Stefan Gaiser, CFO της TeamViewer.

 

iefimerida.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ