Η ώρα της "κούπας" για τον ΑΟ Περαχώρας

Ξεσηκωμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο στρατόπεδο του ΑΟ Περαχώρας, καθώς αύριο Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 11:00 π.μ., αντιμετωπίζει τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών στο γήπεδο των Ισθμίων, σε ένα ματς που θα στέψει και τον Πρωταθλητή Γ' Τοπικής Κατηγορίας.

 

Η ομάδα της Περαχώρας, με 43 βαθμούς σε 17 αγώνες, βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει το προβάδισμα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, καθώς πάει για... δύο αποτελέσματα αφού της αρκεί και το Χ για να πανηγυρίσει το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία της μετά το 2010.

 

Ο ΑΟΠ, έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό του στην Β Κατηγορία, όμως το γεγονός ότι έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα του Πρωταθλήματος (71 γκολ ενεργητικό, ενώ έχει δεχτεί μόλις 11), δεδομένα αυξάνει τη δίψα της Διοίκησης, του προπονητή και των παικτών της ομάδας για την κατάκτηση του τίτλου.

 

Από την άλλη, ο Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, 2 βαθμούς πίσω από τον ΑΟΠ και καλείται να κάνει την υπέρβαση στο γήπεδο των Ισθμίων, καθώς πρέπει υποχρεωτικά να νικήσει σε μια έδρα που κανείς άλλος δεν το έχει καταφέρει αυτή τη σεζόν.

 

Αναφορικά με τις απουσίες των Περαχωριτών, ο Κώστας Αποστολάκης έχει τα γνωστά προβλήματα, καθώς Καλογερής, Θυμής, Ράντζα, Κατσούκης και Σιαχάμης, είναι τραυματίες.

 

Ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα Πρωταθλήματος, το ΔΣ του ΑΟ Περαχώρας, έστειλε το δικό της μήνυμα στον κόσμο μέσω των social media, ζητώντας ενότητα, αλλά και μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο των Ισθμίων. Μάλιστα, όπως αναφέρουν με ανάρτησή τους "Η ομάδα μας θα διαθέσει δωρεάν μεταφορά με πούλμαν από την Περαχώρα, στο γήπεδο των Ισθμίων, για το πολύ σημαντικό αγώνα της Κυριακής 3 Μαρτίου στις 11:00π.μ. Ώρα αναχώρησης: 10 π.μ. από το Πέρα Βρέχει στην Περαχώρα".