Η ξεκαρδιστική κωμωδία "Shakesbeeries" έρχεται στο Cine Γαλαξίας στο Λουτράκι

Μια κωμωδία που αναμένεται να αφήσει εποχή. Μια κωμωδία που δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να συμπεριλάβετε στο πρόγραμμα των πολιτιστικών σας εκδηλώσεων για το 2023. Μια μοναδική κωμωδία, επίκαιρη, ευρηματική και με πολύ γέλιο. Μια κωμωδία για όλα και όλους. Ένα Θεατρικό Έργο που σε συνδυασμό με την εκπληκτική μας μουσική θα αποδείξουν σε όλους το πως πρέπει να είναι μια πραγματική Βραδιά Πολιτισμού…!!

 

Μια Μουσικοχορευτική Παράσταση για όλους!!!

 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΛΑΙΤΖΗ

ΕΜ .ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΧΟΡΕΥΟΥΝ

ΤΖΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΔΑΚΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ

 

GUEST STAR

 ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΖΕΣ

 

ΤΡΑΓΟΥΔΙ

 ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ

 

Ο  Μοντέγος, Οι Θεατές Και άλλοι..!!!!

 

Σας εγγυόμαστε ότι θα απολαύσετε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας και γέλιου σε συνοδεία με την εκπληκτική μουσική μας. Κάτι μοναδικό – κάτι ξεχωριστό –υπέροχο..!!

 

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

Cine Γαλαξίας

Είσοδος: 15 ευρώ - Προπώληση: 12 ευρώ

 

 

Κείμενα – σκηνοθεσία - Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Μακρής

Φωτογραφία: John Berk

Φωτογραφία: Peter Tamas

Σκηνικά:G .Makris Productions

Κατασκευή σκηνικών:  P.P

Studio – Ηχογραφήσεων: Earth sound studio (Άκης Μελής)

Ήχος -Φώτα:  AUDIO STUDIO IOANNOU.Χ.

Διασκευή Τραγουδιών –Ερμηνεία: Γιώργος Μακρής

Μουσική: Άκης Μελής

Ενδυματολόγος: Τ.Μ

Χορογραφίες: STUDIO ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ (ΤΖΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΔΑΚΗ) 210-8060655

ΜακιγιάζΤο Καμαρίνι By Elena Mara & Marilia (210 8103205)

Δημιουργοί Video : Make Art Astakos (cinematography)

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων :  G. MAKRIS Productions ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε

Παραγωγή:G. MAKRIS Productions ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

 

Περιπλανώμενος στην Ελλάδα ο George Shakespeare, ο οποίος τυχαίνει να έχει απλά το ίδιο επώνυμο με τον γνωστό Shakespeare, προσπαθεί να πείσει το θεατρόφιλο κοινό ότι και ο William ήταν Έλληνας.

 

Και με ένα μοναδικό στυλ ο ήρωας, πατώντας πάνω στο ύφος ερμηνείας και τα κείμενα του Σαίξπηρ, τον οποίο θεωρεί Έλληνα και ξάδερφο, ζει και ερμηνεύει γεγονότα με τρόπο που προκαλεί αυθόρμητο και αβίαστο γέλιο, ξεσηκώνει το κοινό, ενώ παράλληλα προβληματίζει!

 

Και δεν μένει εκεί, καθώς με το τελείωμα κάθε ιστορίας, βιώνουμε και μία κορύφωση της παράστασης. Μια κορύφωση η οποία ολοκληρώνεται με το άνοιγμα από τον George Shakespeare και μίας μπύρας. Ένα κωμικό και συνάμα συμβολικό εύρημα.

 

Όσο προχωράμε μέσα από το ατελείωτο χιούμορ, γέλιο και μουσική προς το τέλος της παράστασης διαπιστώνουμε ότι όσα λέει ο George είναι φανταστικές ιστορίες, εμπλουτισμένες όμως με πραγματικά και καθημερινά γεγονότα που είτε έζησε είτε άκουσε.

 

Γεγονότα που αρκετές φορές ξεπερνούν ακόμη και την ίδια την φαντασία…

 

Αλήθειες που προκαλούν το γέλιο και τη θλίψη μαζί. Αλήθειες δύσκολες για προβλήματα ολότελα υπαρκτά. Καταστάσεις κοινές για όλους με τις οποίες θα ταυτιστεί ο θεατής.

 

Γιατί μέσα από τις ιστορίες του ήρωά μας, George Shakespeare, ο καθένας από εμάς και τους θεατές βλέπει τον ίδιο του τον εαυτό.

 

Όσο για τη φράση (ατάκα) με την οποία ο George Shakespeare τελειώνει μια ιστορία, είναι η «Στην Υγεία μας» ή «Cheers» ή «Prost», μετά από μια γουλιά μπύρα!

 

Όλη η Κωμωδία συνδυάζεται υπέροχα με απίθανους φωτισμούς που σας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές και με ζωντανή μουσική - σε μουσικές διαδρομές, νοσταλγίες και αναπολήσεις των δεκαετιών, οι οποίες πραγματικά απογειώνουν την πιο Classic ΚΩΜΩΔΙΑ ή την πιο Classic ΤΡΑΓΩΔΙΑ της χρονιάς!

 

Μια παράσταση που τα έχει όλα και -πάνω από όλα- π