“Kinds of Kindness”: Η νέα ταινία του Λάνθιμου με την Έμα Στόουν -Πότε κυκλοφορεί

Το «Kinds of Kindness, η επόμενη συνεργασία του σκηνοθέτηΓιώργου Λάνθιμου και της αγαπημένης πρωταγωνίστριας τουΈμα Στόουν, θα κάνει ντεμπούτο στις αίθουσες αυτό το καλοκαίρι. Η Searchlight, το indie στούντιο που διανέμει την ταινία, την πρόσθεσε στο ημερολόγιο προβολής της στις 21 Ιουνίου.

 

Αν και η πλοκή παραμένει μυστική, το «Kinds of Kindness» είναι μια ταινία ανθολογίας που επανασυνδέει τη Στόουν με τους συμπρωταγωνιστές της στο «Poor Things», Γουίλεμ Νταφόε και Margaret Qualley, καθώς και τον ηθοποιό της «Ευνοούμενης», τη Joe Alwyn. Οι Jesse Plemons, Hong Chau, Hunter Schafer και Mamoudou Athie θα συμπληρώσουν το καστ.

 

 “Kinds of Kindness”: Η νέα ταινία του Λάνθιμου με την Έμα Στόουν -Πότε κυκλοφορεί

 

 

Ξανά μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου

 

Ο Γιώργος Λάνθιμος έγραψε το σενάριο μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, με τον οποίο έγραψε μαζί τα σκοτεινά θρίλερ και τις παράλογες κωμωδίες «Ο Αστακός», «Ο θάνατος του ιερού ελαφιού» και «Κυνόδοντας». Η ταινία, με αρχικό τίτλο «And», γυρίστηκε στη Νέα Ορλεάνη στα τέλη του 2022.

 

Το «Kinds of Kindness» είναι η πέμπτη συνεργασία μεταξύ της Στόουν και του Λάνθιμου, οι οποίοι μόλις ξανασυνεργάστηκαν στο «Poor Things», μια αριστουργηματική κωμωδία φαντασίας τύπου Φρανκενστάιν που χάρισε στη Έμα Στόουν το δεύτερο Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού.

 

 

Το «Poor Things», που επίσης διανέμεται από την Searchlight, κέρδισε συνολικά τέσσερα Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και τα βραβεία παραγωγής και κοστουμιών. Η ταινία με πρωταγωνίστρια τη Έμα Στόουν στο ρόλο μιας γυναίκας που αυτοκτονεί και επανέρχεται στη ζωή με τον εγκέφαλο του αγέννητου βρέφους της, παίζεται ακόμα στις αίθουσες και έχει ξεπεράσει εντυπωσιακά τα 100 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

 

Στα σκαριά και η έκτη ταινία

 

Η Έμα Στόουν και ο Λάνθιμος συνεργάστηκαν επίσης στο βραβευμένο με Όσκαρ του 2018 «Η Ευνοούμενη» και στην ταινία μικρού μήκους «Βληχή». Βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για τη διοργάνωση της έκτης τους ταινίας, ένα ριμέικ της νοτιοκορεατικής κωμωδίας φαντασίας «Save the Green Planet».

 

Η Έμα Στόουν έχει μιλήσει για τη δημιουργική της συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο, λέγοντας: «Ο Γιώργος αισθάνεται ότι ένα μεγάλο μέρος της διαδικασίας του να δουλεύει με ανθρώπους ή να βάζει ανθρώπους στις ταινίες του έχει να κάνει με το ποιοι είναι ως άνθρωποι. Δεν βασίζεται μόνο στις επιδόσεις».