Κορινθία: Θα προσαχθεί για να δώσει DNA ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης

Νέες εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την οικογένεια των Παλαιοχριστιανών που ζούσαν σε λαγούμι στην Κορινθία. Ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης πήρε αναβολή για την δίκη.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο 45χρονος αναμένεται να προσαχθεί όταν δοθεί εντολή για τεστ DNA, κατάσταση στην οποία τόνιζε αντίθεσή του, λέγοντας πως διαφωνεί με την όλη διαδικασία και επικαλείται λόγους «πίστης».

 

Ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για την ζωή του και για τον λόγο που δούλευε μέσω τηλεργασίας.

 

«Δεν υπήρχαν μέτρα και προβλήματα στην αρχή. Δεν ήθελα να κάνω το εμβόλιο και έπρεπε να κάνω ένα ράπιντ τεστ όλη την ώρα. Ήταν από τον μισθό μου και οι μάσκες. Έπρεπε να πληρώνω για να βγαίνω από το σπίτι. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να ζούμε ήταν να πάμε στο βουνό. Αλλωστε το είχε πει και ο πρωθυπουργός '' οι αντιεμβολιαστές να ζήσουν σε σπηλιά''. Ε, ορίστε πήγα», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες δουλειές που έχει κάνει στη ζωή του: «Έχω πολλά ένσημα και από τον ιδιωτικό τομέα. Και οικοδόμος έχω δουλέψει και σε εστιατόρια και ως ωρομίσθιος καθηγητής. Θα μπορούσα να είμαι ήδη στη σύνταξη. Από τη στιγμή που θα μπορούσα να είμαι στη σύνταξη και συνεχίζω να εργάζομαι, δεν τους κάνω χάρη;».

 

Ο πατέρας του παιδιού

 

Υπενθυμίζεται πως αναφορικά με τον πατέρα του παιδιού της κόρης του, ο ίδιος κατονόμασε έναν νέο άνθρωπο, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

 

Σύμφωνα με όσα είπε αυτή τη φορά ο 45χρονος ο πατέρας του παιδιού της κόρης του είναι «ένα παιδί που βρισκόταν κοντά στον Κλεομένη».

 

Παράλληλα ο παλαιοχριστιανός Μανώλης ανέφερε πως φιλοξενείται από έναν φίλο του ωστόσο δεν έχει εμφανιστεί η σύζυγός του, Σεβαστή, και τα παιδιά τους.

 

Να σημειώσουμε πως τις προηγούμενες ημέρες ο Μανώλης τόνιζε πως δεν ασχολείται με τα προσωπικά της κόρης του, καθώς «είναι ενήλικη», μετά ανέφερε σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, πως είναι το «πατέρα Κλεομένη» για να φτάσουμε σήμερα στο «είναι ένα παιδί κοντά στον Κλεομένη».