Κόρινθος: Eθισμένος στα τυχερά παιχνίδια, δηλώνει ο αστυνομικός που συνελήφθη για κλοπή χρημάτων

Eθισμένος στα τυχερά παιχνίδια, δηλώνει ο αστυνομικός που συνελήφθη για κλοπή χρημάτων από αποσκευές μεταναστών, εντός του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Κορίνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε την πράξη του και ανέφερε ότι ήταν εθισμένος στα τυχερά παιχνίδια όπου και ξόδευε όσα έκλεβε.

 

Aναλυτικά η υπόθεση:

 

Προσήχθη αστυνομικός για κλοπή χρημάτων από μετανάστη στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Κορίνθου.

 

«Φτερά» έκαναν τα χρήματα ενός αλλοδαπού, στο Προ Αναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Κορίνθου (ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ), από αστυνομικό, ο οποίος πιάστηκε χθες βράδυ στα «πράσα» από συναδέλφους του.

 

Ειδικότερα, ο αστυνομικός εντοπίστηκε από συναδέλφους του και κατά τη διάρκεια ελέγχου σε χώρο κράτησης, να ψάχνει τις αποσκευές του μετανάστη και να αποσπά το ποσό – περίπου – των 600 ευρώ. Οι συνάδελφοί του με τη σειρά τους, όταν αντιλήφθηκαν τί ακριβώς συμβαίνει, ενημέρωσαν αμέσως την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση.

 

Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του και ανέφερε ότι ήταν εθισμένος στα τυχερά παιχνίδια όπου και ξόδευε όσα έκλεβε. Εκεί μετέβη κλιμάκιο της Δ/νσης Εσωτερικών Υποθέσεων οι οποίοι τον συνέλαβαν και με την ολοκλήρωση της δικογραφίας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.