Κορονοϊός: 4 θετικά κρούσματα στο Λουτράκι

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Απριλίου, η διενέργεια δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης για τον κορονοϊό από το Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τους υπαλλήλους του Δήμου.

 

Τα rapid tests, πραγματοποιήθηκαν με rapid test τελευταίας γενιάς, σε 108 δημότες, από τους οποίους 4 εντοπίστηκαν θετικοί.

 

Σχετικά με την εξέλιξη αυτή, ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, έγραψε στην επίσημη σελίδα στο facebook:

 

Αποτελέσματα των rapid tests που διενεργήθηκαν στο Λουτράκι
------------------
Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η διενέργεια δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης για τον κορωνοϊό, με rapid test τελευταίας γενιάς, σε 108 δημότες, από τους οποίους 4 συμπολίτες μας εντοπίστηκαν θετικοί.

 

Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στους συνδημότες μας και ευχαριστούμε θερμά το κλιμάκιο του Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τους υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε λίγες ώρες με απόλυτη ασφάλεια.

 

Μένουμε πιστοί στις οδηγίες, τηρούμε τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να μπορέσουμε να προασπίσουμε την υγεία μας και την υγεία των αγαπημένων μας.