Λουτράκι: 585 ημέρες μετά τη διπλή δολοφονία, το καμένο αυτοκίνητο παραμένει στο ίδιο σημείο (Εικόνες)

Ήταν περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της 11ης Οκτωβρίου 2020, όταν το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, δέχθηκε μια κλήση που έκανε λόγο για αυτοκίνητο το οποίο έχει τυλιχθεί στις φλόγες, στην περιοχή Βηθλεέμ, λίγα χιλιόμετρα από το Φλάμπουρο...

 

Την επόμενη ημέρα, οι Αστυνομικοί που έχουν βρει σε ποια ανήκει το αυτοκίνητο, ζητούν την άδεια του Εισαγγελέα για να εισέλθουν στο σπίτι όπου νοίκιαζε στο Φλάμπουρο. Η άδεια, δίνεται στις 16:15. Οι Αστυνομικοί, μπαίνουν στη μόλις 14 τετραγωνικών κατοικία και έρχονται αντιμέτωποι με το φρικιαστικό θέαμα. Η Ουκρανή μασέζ Φωτεινή - Σβετλάνα και ο φαρμακοποιός Ιωάννης Ζωνίτσας, βρίσκονται νεκροί μέσα σε μία λίμνη αίματος. Το διπλό φονικό, σοκάρει τόσο το Λουτράκι, όσο και το Πανελλήνιο με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

 

Κύριος ύποπτος, παραμένει ως σήμερα, ο Αλβανός πρώην σύντροφός της, Nico, ο οποίος παρά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπολύθηκε, παραμένει άφαντος. Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, ο πανύψηλος Αλβανός με το σκοτεινό παρελθόν και το αβέβαιο μέλλον, ενδεχομένως έφυγε από το Λουτράκι, έφτασε μέσω Κορίνθου - Πατρών και Αγρινίου στην Ήπειρο και στη συνέχεια μέσα από μονοπάτια -μιας και δεν υπάρχει επίσημη καταγραφή από τους συνοριακούς σταθμούς με τα στοιχεία του- πέρασε στην Αλβανία, όπου πιθανώς κρύβεται μέχρι και σήμερα.

 

Ωστόσο, το καμένο αυτοκίνητο της 45χρονης Φωτεινής, παραμένει ακόμα - άγνωστο γιατί- 585 ημέρες μετά τη στυγερή δολοφονία των δύο νέων ανθρώπων, στο ίδιο σημείο, ως μοιραία ανάμνηση των όσων διαδραματίστηκαν εκείνη τη νύχτα του Οκτώβρη του 2020.