Λουτράκι: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Θοδωρής Πέτρου (video)

Την ανεξαρτητοποίησή του από το συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη "Με τους Πολίτες Μπροστά", κατέθεσε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, ο δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας του Δ.Σ., Θοδωρής Πέτρου...

 

Στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, την οποία και ανέγνωσε, αφήνονται αιχμές κατά όσων επιχειρούν να του πετάξουν λάσπη ανώνυμα. Σημειώνεται επίσης, ότι ο Θοδωρής Πέτρου, παραιτήθηκε και από τα καθήκοντα του ως Γραμματέας του Δ.Σ.

 

Ο Θοδωρής Πέτρου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που διαβάσατε στο loutraki365.gr, από τις 14 Μαρτίου, θα αναλάβει αμισθί τη θέση του Αντιδημάρχου Ψηφιακής Μετάβασης. Μια θέση που δημιουργείται ειδικά για εκείνον, καθώς "κατέχει" το αντικείμενο, λόγω της πολυετούς συνεργασίας της εταιρίας του με τον Δήμο Αθηναίων και τον Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη, στον τομέα αυτό.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, μπορεί να έχει έως και 7 αντιδημάρχους, εκ των οποίων μόνον οι πέντε εξ' αυτών να είναι έμμισθοι. 

 

Δείτε το video: