Αποκλειστικό: "Έκλεισε" Θοδωρή Πέτρου ο Γιώργος Γκιώνης

Σε μια ακόμα ηχηρή μεταγραφή "προχώρησε" ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, στην πορεία προς τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Πρόκειται μάλιστα, για μια συνεργασία η οποία ανατρέπει το υπάρχον σκηνικό και αλλάζει τις "ισορροπίες" στη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365.gr, ο Δήμαρχος, "έκλεισε" τον γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Θοδωρή Πέτρου, ο οποίος, ως γνωστόν, είναι δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη " Με τους Πολίτες Μπροστά" του Κώστα Λογοθέτη, από την οποία και αναμένεται σύντομα να αποχωρήσει.

 

Ο Θοδωρής Πέτρου, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ, θα αναλάβει αμισθί τη θέση του Αντιδημάρχου Ψηφιακής Μετάβασης. Μια θέση που δημιουργείται ειδικά για εκείνον, καθώς "κατέχει" το αντικείμενο, λόγω της πολυετούς συνεργασίας της εταιρίας του με τον Δήμο Αθηναίων και τον Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη, στον τομέα αυτό.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, μπορεί να έχει έως και 7 αντιδημάρχους, εκ των οποίων μόνον οι πέντε εξ' αυτών να είναι έμμισθοι. 

 

Τις τελευταίες ημέρες οι επαφές των δύο ανδρών, Θοδωρή Πέτρου και Γιώργου Γκιώνη, είχαν πυκνώσει μέχρι να καταλήξουν στην απόφαση για τη συνεργασία.

 

Ο Θοδωρής Πέτρου είναι η δεύτερη μεταγραφή του Γιώργου Γκιώνη από το πολιτικό στρατόπεδο του Κώστα Λογοθέτη μετά τον Θανάση Μουζάκη, ο οποίος, ως γνωστόν, έχει αναλάβει τη θέση του αντιδημάρχου καθαριότητας και πρασίνου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, το βράδυ της Τρίτης 14 Μαρτίου, ο Θοδωρής Πέτρου βρέθηκε με τον Κώστα Λογοθέτη σε παραλιακή ταβέρνα της πόλης του Λουτρακίου, προκειμένου να του ανακοινώσει την απόφαση του και να ξεκινήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να προσχωρήσει και επίσημα στην ομάδα του Γιώργου Γκιώνη.