Λουτράκι: Έκανε την εγχείρηση και γύρισε σπίτι η Άννα - Μαρία. Το μήνυμα του πατέρα της

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθες Δευτέρα 8 Απριλίου, η εγχείρηση της 12χρονης Άννας - Μαρίας, σε Νοσοκομείο των Αθηνών και πλέον βρίσκεται στο σπίτι της. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά με ανάρτησή του, ο πατέρας της, Μιχάλης, ο γιατρός της "ήταν στο απόλυτο ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος γιατί όλα πήγαν βάση σχεδίου".

 

Υπενθυμίζεται ότι η 12χρονη Άννα Μαρία, διαγνώστηκε με την πολύ σπάνια πάθηση της Ινολιπώδους Αγγειακής Ανωμαλίας (F.A.V.A). Το ποσό που χρειαζόταν για την επέμβασή της, ήταν 15.000€, τα οποία μαζεύτηκαν χάρη στη συνδρομή ανθρώπων από την πόλη του Λουτρακίου.

 

Το μήνυμα του πατέρα της:

 

Θέλω να σας ευχαριστήσουμε όλους σας θερμά και μέσα από την καρδιά μας όλα πήγαν καλά η Άννα Μαρία έκανε την επέμβαση και ήδη είμαστε στο σπίτι. Ο γιατρός ήταν στο απόλυτο ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος γιατί όλα πήγαν βάση σχεδίου. Τώρα για την συνέχεια θα υπάρξει για τουλάχιστον έξι μήνες φυσικοθεραπεία προκειμένου να επανέλθει το πόδι στα λογικά επίπεδα . Σας ευχαριστούμε πολύ για μια ακόμα φορά και δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας.