Λουτράκι: Συνεδριάζει το Λιμενικό Ταμείο

Την Δευτέρα 14 Ιανουρίου 2019 στις 6:00μ.μ., θα συνεδριάσει το Λιμενικό Ταμείο με ένα και μόνο θέμα προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξη.

 

 

Διαβάστε ολόκληρη την πρόσκληση:

 

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 6:00μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

 

1. Λήψη απόφασης για συνδιοργάνωση Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα "ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ". Ορισμός Επιτροπής Διοργάνωσης Διεθνούς Συνεδρίου.
 

 

 

Κοινοποίηση                                                                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
 

Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου                           ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
2 + 1 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.