Νέα τροπή στην τραγωδία με το μαθητή που έχασε την ζωή του σε τροχαίο

Πέντε ημέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 15χρονο Νικόλα, ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου.

Η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος είναι 25 ετών και φέρεται να οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.

Ο δικηγόρος του 28χρονου που μετά το θανατηφόρο τροχαίο παραδόθηκε στις αρχές ως ο οδηγός του αυτοκινήτου, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και αποκάλυψε ότι δεν ήταν ο 28χρονος αυτός που οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο αλλά ο αδερφός του.Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος, ο 28χρονος πήρε την ευθύνη προκειμένου να «καλύψει».

Μάλιστα, ο δικηγόρος του 28χρονου πρόσθεσε ότι ο πραγματικός οδηγός του αυτοκινήτου, που έχει τραυματιστεί έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο Τρίπολης και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως στις αρχές και να παραδοθεί.

Στον Alpha, μίλησε και ο πατέρας του μαθητή ο οποίος ευχήθηκε το τραγικό περιστατικό να είναι το τελευταίο που σημειώνεται και να είναι ο γιος του το τελευταίο θύμα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί όπως προβλήθηκε στο εδελτίο ειδήσεων του Alpha:

 

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε στις 18/1 στη Θουρία Μεσσηνίας όταν το μοιραίο όχημα, εξετράπη της πορείας του, αναποδογύρισε και παρέσυρε τραυματίζοντας θανάσιμα τον άτυχο 15χρονο την ώρα που γυρνούσε σπίτι του μετά από το σχολείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ