Ο 19χρονος Άλκης, η στυγερή δολοφονία του και η σχέση του με το Λουτράκι!

Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την Ελλάδα η στυγερή δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο των κιτρίνων...

 

Ο Άλκης Καμπανός, έχασε την ζωή σε ηλικία μόλις 19 ετών όταν στις 00:00 το βράδυ της Δευτέρας δέχθηκε φονική επίθεση στη συμβολή των οδών Νικολάου Πλαστήρα και και Θεοδώρου Γαζή στη περιοχή του Χαριλάου.

 

 

Ο άτυχος 19χρονος ζούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Βέροια καθώς ο πατέρας του είναι αξιωματικός του στρατού και υπηρετούσε στην Ημαθία. Ο πατέρας του Αριστείδης Καμπανός, ταξίαρχος, διοικητής της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου, αποστρατεύτηκε το 2020 με το βαθμό του υποστράτηγου. Η μητέρα του 18χρονου είναι εκπαιδευτικός.

 

 

Ο Άλκης, πέρασε τα σχολικά του χρόνια, στο Φάληρο της Θεσσαλονίκης και πήγαινε σχολείο στο 31ο Γυμνάσιο, ενώ στη συνέχεια, βρέθηκε στο Λουτράκι, την πόλη όπου εργαζόταν ο πατέρας του, προκειμένου να τελειώσει το σχολείο. Συχνά, επισκεπτόταν την Θεσσαλονίκη καθώς εκεί κατοικεί το μεγαλύτερο ποσοστό του φιλικού του περιβάλλοντος.

 

Ο Αλκιβιάδης έτρεφε μεγάλη αγάπη για την ομάδα του Άρη και επισκεπτόταν συχνά τόσο το γήπεδο του ποδοσφαίρου όσο και το αντίστοιχο του μπάσκετ.

 

 

Ο 18χρονος φοιτητής μαζί με τέσσερις φίλους του βρισκόταν το απόγευμα της Δευτέρας σε καφετέρια στην πλατεία της Χαριλάου. Η παρέα των 5 παιδιών συνέχισε με βόλτα στην ευρύτερη περιοχή.

Δύο αμάξια σταμάτησαν μπροστά τους τη στιγμή που περπατούσαν στην οδό Γαζή. Οι επιβαίνοντες τους ρώτησαν «τι ομάδα είναι». Τα παιδιά, χωρίς να φανταστούν την εφιαλτική κατάληξη, απάντησαν ότι ήταν οπαδοί του Άρη.

 

Μετά τη δολοφονική επίθεση, οι δράστες εξαφανίστηκαν. Όσα ακολούθησαν είναι ανατριχιαστικά: ο Άλκης έχανε ακατάσχετα αίμα από τη μαχαιριά στο μηρό και τα ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε σε όλο το σώμα και κυρίως στο κεφάλι, ενώ ο ένας από τους φίλους του, ο Αγ., παρόλο που είχε δεχθεί επτά χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο, προσπαθούσε να δει πώς ήταν ο φίλος του. Σε λίγο κοντά του βρέθηκε ο πατέρας του. Τότε ο Αγ., με όση δύναμη του είχε απομείνει, του είπε: «Άσε με εμένα, μπαμπά, πήγαινε στον Άλκη, δεν μπόρεσα να τον σώσω».

Ο τραυματισμένος νεαρός αρχικά δεν θυμόταν πολλά από τη μοιραία νύχτα. Η μητέρα του δεν του αποκάλυψε παρά αργά το βράδυ της Τετάρτης ότι ο κολλητός του είχε χάσει τη μάχη για τη ζωή. Του είχε πει απλώς ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική.