Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (1/2/2019)

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο με ηλιοφάνεια, λίγα σύννεφα και παροδικές βροχές μόνο στα δυτικά και την Κυριακή στα βόρεια. Τοπικά στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τη νύχτα και τις πρωινές ώρες.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο το σαββατοκύριακο 7 με 8 μποφόρ, οπότε θα ευνοείται η μεταφορά σκόνης.

 

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο.

 

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία από μείον 2 έως 13 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα, τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και το θερμόμετρο από 3 έως 13 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 1 έως 16 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και ασθενείς βροχές στα δυτικά. Ο υδράργυρος από 3 έως 16 βαθμούς.

 

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, καλός καιρός με λίγα σύννεφα, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 17 βαθμούς.

 

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές στα νότια, άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπική συννεφιά και ο υδράργυρος από 1 έως 17 βαθμούς.

 

Στην Αττική, καλός καιρός, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

 

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας αναμένεται για σήμερα Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στην Κορινθία. Οι άνεμοι Βόρειοι Βορειοανατολικοί θα πνέουν ασθενείς, εντάσεως 1-2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει ελαφριά άνοδο σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.