Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (26/6/2018)

Κακοκαιρία θα επικρατήσει σήμερα Τρίτη (26/6/2018), στις περισσότερες περιοχές της χώρας, εν μέσω καλοκαιριού...

 

Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι ισχυρές, κατά τόπους, βροχοπτώσεις ή και οι έντονες καταιγίδες. Κατά τόπους πιθανόν τα καιρικά φαινόμενα να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.

 

Μερική υποχώρηση των φαινομένων αναμένεται από αύριο (Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018), το βράδυ. Ωστόσο η καιρική αστάθεια δεν θα εγκαταλείψει τη χώρα, ενώ τα ακραία φαινόμενα αναμένεται να επιμείνουν κατά τόπους για όλη σχεδόν την εβδομάδα.

 

Ιδιαίτερα χαμηλές είναι οι θερμοκρασίες σε αρκετές περιοχές, ενώ ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται για τους κεραυνούς που αναμένεται να συνοδεύουν τις αιφνιδιαστικές καταιγίδες.

 

Ουσιαστική βελτίωση, με υποχώρηση των φαινομένων από αρκετές περιοχές, αλλά και πρώτα σημάδια ανόδου της θερμοκρασίας προβλέπεται από την Πέμπτη (28/6) και κυρίως την Παρασκευή (29/6).

 

Νεφώσεις, με βροχοπτώσεις, κατά τόπους και κατά διαστήματα έντονες ή και σποραδικές καταιγίδες, με σημαντικές κατά τόπους ποσότητες νερού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ των 18 και 23 βαθμών Κελσίου στην Κορινθία.

 

Σχετικά θέματα:

 

Ο καιρός από σήμερα έως και την Κυριακή 1η Ιουλίου

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε μορφή Blog