ΟΕΒΕ Κορινθίας: Καμία ανοχή! Να ανακαλέσει άμεσα ο Παναγιώτης Πιτσάκης

Με τον πλέον απερίφραστο τρόπο καταγγέλει η ΟΕΒΕ Κορινθίας, την απόφαση του προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας να παραχωρήσει αίθουσα του Επιμελητηρίου για την κοπή της πίτας της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, καλεί άμεσα τη διοίκηση του Επιμελητηρίου να ανακαλέσει την απόφασή της, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι "καμία ανοχή δεν μπορεί να υπάρξει από τον χώρο των Επαγγελματοβιοτεχνών του νομού μας σε τέτοια αντιδημοκρατικά μορφώματα που μας προσβάλλουν όλους".

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από σχετικά δημοσιεύματα ότι η διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας αποφάσισε να παραχωρήσει αίθουσα του Επιμελητηρίου για την κοπή της πίτας της Χρυσής Αυγής...

 

Η ΟΕΒΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ καταγγέλει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την απόφαση αυτή της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

 

Θεωρούμε ύψιστη προσβολή για όλους τους επαγγελματίες της Κορινθίας και για όλους τους πολίτες γενικότερα την απόφαση αυτή και καλούμε άμεσα τη διοίκηση του Επιμελητηρίου να την ανακαλέσει. Καμία ανοχή δεν μπορεί να υπάρξει από τον χώρο των Επαγγελματοβιοτεχνών του νομού μας σε τέτοια αντιδημοκρατικά μορφώματα που μας προσβάλλουν όλους.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΟΖΙΚΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣTο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Σχόλια (1)

 • anon
  Anonymous (χωρίς επαλήθευση)

  Ποιος το λέει ότι είναι αντιδημοκρατική η Χρυσή Αυγή; Υπάρχει σύνταγμα και νόμοι. Όταν τους επιτρέπουν να πολιτεύονται είναι δημοκρατικότατοι είτε σας αρέσει είτε όχι.
  Κινηθείτε νομικά, για να απαγορεύσετε σε μια συνταγματικά νομικά κατοχυρωμένη πολιτική οντότητα, την χρήση μιας αίθουσας.
  Κινηθείτε νομικά να ακυρώσετε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αφήστε τα μανιφέστα και τις ψεύτικες κραυγές δημοκρατίας.
  Με απαγορεύσεις πέρα των νόμων δεν υπάρχει δημοκρατία. Τότε, εσείς οι δημοκράτες είστε για γέλια και για κλάματα.
  Και αφού βγάλατε επίσημα ανακοίνωση, πρέπει να το συνεχίσετε νομικά. Να μπλοκάρετε νομικά την κοπή της πίτας και όχι να βγάζετε ανακοινώσεις για το θέα Αθήναι.
  Επειδή κάποιοι τυφλώνονται, το ξανα γράφω, όποιος πιστεύει ότι δεν πρέπει να υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο πολιτικό προσκήνιο, να κινηθούν νομικά. Αυτές είναι απαντήσεις τελεσίδικες.Τελεία και παύλα.
  Γιατί άραγε δεν κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ να τους καταργήσει;; Γιατί δεν τους στερεί το δικαίωμα να συμμετέχουν στις εκλογές; Γιατί τους αφήνει να υπάρχουν νομικά; Μήπως τους βολεύει; Μήπως το έχουν ως προπέτασμα για το σανό, στους πολιτικούς του κλακαδόρους;
  Εάν ρωτήσετε την ΧΑ, και αυτοί, την υπεράσπιση των συμφερόντων της χώρας προτάσσουν απλά με άλλο τρόπο. Έτσι όπως τον αντιλαμβάνονται. Εάν συμφωνώ ή όχι, είναι άλλο θέμα συζήτησης.
  Αναφέρομαι στο εάν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν κάτι που είναι δημόσιο ή όχι νομικά; Άσχετα με το εάν συμφωνώ ή όχι.
  Εάν το έχουν τότε καλά τους έδωσε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου την αίθουσα. Εάν δεν έχουν νομικά το δικαίωμα να την χρησιμοποιήσουν και μερικοί ξεφτιλίζουν για ταξικούς και πολιτικούς λόγους το δικαίωμα τους να χρησιμοποιούν τους δημόσιους χώρους, τότε είναι και αντιδημοκρατικό και επικίνδυνο να αφαιρείς το δικαίωμα μιας μερίδας πολιτών με το έτσι θέλω, να συμμετάσχουν σε κάτι που οι ίδιοι νομίζουν ότι είναι σωστό, και ότι επίσης, ΌΤΑΝ τους το δίνει το δικαίωμα η ίδια η δημοκρατική συντεταγμένη πολιτεία. .
  Εάν διαφωνείτε στην σκέψη μου, κινηθείτε νομικά. Να αλλάξετε το δικαίωμα τους, της νομικής τους ύπαρξης, μέσα απο τα συντεταγμένα όργανα της Πολιτείας και όχι με την λογική της δύναμης και την χρήση των αποκλεισμών και της βίας. Γιατί πολύ απλά έτσι τους δίνεται δύναμη ύπαρξης.

  07 Ιαν, 2019 | 08:47

Leave a comment

Plain text

 • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
 • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
 • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
2 + 3 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.