Ομολογία Γ. Βλάχου: "Το loutraki365 μας χάλασε τα σχέδια για το Spa Λουτρακίου"

Ευθύς και ξεκάθαρος στις αποκλειστικές δηλώσεις του προς το loutraki365, ήταν ο Γιώργος Βλάχος, εκ των ιδιοκτητών της “Αλέξανδρος Τεχνική”, στην οποία η Δημοτική Αρχή του Γιώργου Γκιώνη, παρέδωσε το management του υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου, για δυο μήνες, αλλά τελικά, η ανάδοχος εταιρεία αποφάσισε να παραιτηθεί προς το παρόν, του δικαιώματος αυτού, αναστέλλοντας τις εξελίξεις.

 

«Το loutraki365 ήταν ο σημαντικότερος από τους λόγους για τους οποίους αποφασίσαμε να αναστείλουμε την εφαρμογή ανάληψης καθηκόντων ειδικού συμβούλου στο Υδροθεραπευτήριο (Spa) Λουτρακίου. Κάθε ημέρα γραφόταν κάτι που δυσκόλευε την κατάσταση», δήλωσε ευθέως ο Γιώργος Βλάχος, αναχωρώντας για τις καλοκαιρινές του διακοπές και αφού είχε αναλάβει από το ταμείο, με την έγκριση του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ (€ 5.000) έναντι του χρέους ύψους έξι και πλέον εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία απαιτεί εδώ και χρόνια από τη δημοτική εταιρεία (Τουριστική).

 

Παράλληλα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές δηλώσεις του Γιώργου Βλάχου, η “Αλέξανδρος Τεχνική δεν πρόκειται να προχωρήσει σε οποιαδήποτε κατάσχεση στο Υδροθεραπευτήριο (Spa) εντός του καλοκαιριού, ενώ δεν έχει σκοπό να εισπράξει και τα 1.500 ευρώ το μήνα, τα οποία αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, το Δ.Σ. της Τουριστικής να αποδίδει στην εταιρεία-σύμβουλο.

 

Είναι σημαντικό το γεγονός, ότι η δημοσιοποίηση αυτού του πολύ σοβαρού θέματος, που επηρέαζε την καθημερινότητα των υπαλλήλων του Υδροθεραπευτηρίου, ανέστειλε τα "παράτυπα", όπως τα είχαν χαρακτηρίσει και οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του νομού Κορινθίας, σχέδια της Δημοτικής Αρχής. Για το λόγο αυτό άλλωστε, η δημοσίευση είναι αρχή της Δημοκρατίας…

 

Θυμηθείτε τα ρεπορτάζ του loutraki365.gr για το συγκεκριμένο θέμα:

 

Αναρχία και εκφοβισμός στο SPA Λουτρακίου με την ανοχή του Δημάρχου

 

Γιάννης Γιαννούλης στο loutraki365: "Ωμός εκβιασμός αυτό που γίνεται στο Spa"

 

Έκτακτο-Τώρα: Μέγα σκάνδαλο στο Δήμο!

 

Τελείωσε! Ο Γιώργος Γκιώνης έδωσε και επίσημα το Spa στην "Αλέξανδρος Τεχνική"!

 

Αναρχία και εκφοβισμός στο SPA Λουτρακίου με την ανοχή του Δημάρχου

 

Ο Γ. Γκιώνης παραδίδει το Spa Λουτρακίου στην οικογένεια Βλάχου

 

Πιθανό ντόμινο παραιτήσεων στο Spa Λουτρακίου!

 

Γιώργος Δέδες: Πρωτοβουλία να δοθούν χρήματα στην οικογένεια Βλάχου!