Παναγιώτης Ιωάννου: Ο 32χρονος που έχασε την ζωή του στην άσφαλτο της Νεμέας (Εικόνες)

Στο πένθος έχει βυθιστεί από το Σάββατο (12/11) η Αργολίδα, έπειτα από την είδηση θανάτου σε τροχαίο του Προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού, Παναγιώτη Ιωάννου.

 

Αναλυτικότερα, το απόγευμα του Σαββάτου, ο 32χρονος επέστρεφε από την Αθήνα με την μηχανή του και ενώ κινούνταν στον κόμβο της αρχαίας Νεμέας με την παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Άργους, κοντά στα Δερβενάκια συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο ΙΧ, που οδηγούσε ένας 37χρονος με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του. Την προανάκριση και την έρευνα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας.

 

 

Ο πολιτιστικός σύλλογος Τολού πενθεί και αποχαιρετά τον Πίτερ… όπως τον φώναζαν οι φίλοι του, με λόγια γεμάτα αγάπη και συγκίνηση…

 

” Άλλη μια μέρα που αποδείχθηκε πως δεν ήταν τυχαία συννεφιασμένος ο ουρανός.

 

Λένε ότι με κατάπλου σε λιμάνι μοιάζει ο θάνατος του ηλικιωμένου και με ναυάγιο ο θάνατος του νεότερου ανθρώπου. Κύριε πρόεδρε, έσπευσες να επιβεβαιώσεις το δεύτερο…

 

Καλό σου ταξίδι στις γειτονιές που μεταναστεύεις Πίτερ……και μείνε ήσυχος…η μνήμη σου θα μας υπαγορεύει πως έχουμε χρέος να συνεχίσουμε τις παραδόσεις, την ανάπτυξη και ανάδειξη του χωριού μας, που τόσο αγαπούσες!”

 

Η πρόεδρος, Μαρικαίτη Γιαννούλη
Το Διοικητικό Συμβούλιο