Πετρούπολη: Ένοπλοι «μπούκαραν» σε κλαμπ και βίασαν 28χρονη

Φρίκη προκαλεί η είδηση του βιασμού μιας 28χρονης κοπέλας μέσα σε κλαμπ στην περιοχή της Πετρούπολης γεγονός που καταδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι η έννομη τάξη στην χώρα έχει καταρρεύσει.

 

Δύο άγνωστοι, ένας εκ των οποίων κρατούσε όπλο, απείλησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (περίπου στις 04:30) την 28χρονη και την οδήγησαν στην τουαλέτα του νυχτερινού καταστήματος που βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου. Μέσα στην τουαλέτα, οι δύο άντρες την ακινητοποίησαν και τη βίασαν.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, είχε πάει με μια φίλη της να διασκεδάσουν στο συγκεκριμένο μαγαζί, όπου βρίσκονταν και οι δύο ένοπλοι άντρες. Βάσει της περιγραφής που έδωσε, είναι Ρομά.
 

Η 28χρονη κάποια στιγμή πήγε στην τουαλέτα και την ακολούθησε ένας εξ αυτών. Η γυναίκα του ζήτησε να σταματήσει να την ενοχλεί, γιατί είναι παντρεμένη, όμως εκείνος, με την απειλή όπλου, την ανάγκασε σε σεξουαλική επαφή, παρά τη θέλησή της.

 

Η 28χρονη κατήγγειλε το περιστατικό σε κατάσταση σοκ στην Αστυνομία, που διενεργεί έρευνες αρχικά για την ταυτοποίηση και ακολούθως για τη σύλληψη των δραστών.

 

Η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία κατ’ αγνώστων για βιασμό, ενώ γίνεται προσπάθεια αξιοποίησης υλικού από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων.