Σεμινάριο στο Επιμελητήριο Κορινθίας

Το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει μαζί με το Διεθνές Κολλέγιο Αθηνών την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 18:00 το σεμινάριο Τεχνητή Νοημοσύνη & Marketing στο αμφιθέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΡΣΙΝΟΣ” του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Ερμού 2, Κόρινθος.

 

Κεντρικός ομιλητής στο σεμινάριο είναι ο κ. Βασιλόπουλος Χρήστος, ειδικός στο Digital Marketing & Business Growth, Υπεύθυνος Στρατηγικής Groowise & ChannelDoubler, συνεργάτης του Athens International College σε θέματα Digital Marketing και Τεχνητής Νοημοσύνης.

 

Ομιλία θα πραγματοποιήσει και η Δρ. Μαρία - Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, Δικηγόρος, Πρόεδρος Rythmisis, Διδάκτωρ Δικαίου Πληροφόρησης, σχετικά με τις νέες νομικές ρυθμίσεις στο πεδίο της Τεχνητής Νοημοσύνης AI-ACT: Κίνδυνοι και Οφέλη.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων οι οποίοι ενδιαφέρονται να κατανοήσουν και να αποκτήσουν μία πρώτη εικόνα από τις δυνατότητες και εφαρμογές της ΤΝ στο μάρκετινγκ.

 

Διάρκεια: 2 ώρες

Δηλώστε τώρα συμμετοχή: https://bit.ly/4aH7JL1

 

Το Σεμινάριο διοργανώνεται σε συνεργασία: με την ΟΕΒΕ Κορινθίας, την Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου Και Επιχειρηματικότητας, τον Σύλλογο Οικονομολόγων – Λογιστών Ν. Κορινθίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου, τον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου «Ο Ερμής», τον Εμπορικό Σύλλογο Λουτρακίου, τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Βραχατίου, τον Εμπορικό Σύλλογο Ξυλοκάστρου «Ο Ερμής» και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου.