Στο παρά πέντε ψηφίστηκε το Open Mall Κορίνθου

Κυριολεκτικά την τελευταία ημέρα και την τελευταία στιγμή, συνεδρίασε εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο της Κορίνθου για να καταθέσει πρόταση ένταξης του κέντρου της Κορίνθου στα Open Mall, σε συνεργασία με τον Εμπορικό σύλλογο.

 

Ο Δήμος Κορινθίων ανταποκρίθηκε έστω και στο παρά 5, σε συνεργασία με  τον Εμπορικό Σύλλογο Κορινθίων και ομόφωνα θα υποβάλει την πρόταση για τα ανοικτά κέντρα εμπορίου. ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε ακόμακαι σε εμπόδια που παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες, α κόμα και στη συνεδρίαση ¨κάποιοι¨ είπε ο κ. δήμαρχος επιχείρησαν να ναυαγήσει η πρόταση καταθέτοντας διαφορετική πρόταση.

Τέλος δήλωσε αισιόδοξος ότι και ανέλυσε κάποια από τα οφέλη της ένταξης.

 

Ολοκληρώνοντας εξέφρασε την επιθυμία του το Εμπορικό Κέντρο της Κορίνθου να αναβαθμίζεται μέρα με την ημέρα συνεχίζοντας την σφραγίδα που έχει βάλει η Δημοτική Αρχή από τις παρεμβάσεις του 2009 με την πεζοδρόμηση.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου κ. Βασίλης Γεώργαρης μίλησε για μια ιστορική μέρα για το εμπορικό κέντρο της Κορίνθου για τις επιχειρήσεις αλλά και τον δήμο Κορινθίων.

 

Το μνημόνιο συνεργασίας για την υποβολή της πρότασης για να ενταχθεί στα ανοικτά κέντρα εμπορίου είναι γεγονός.

 

Όπως είπε ο κ. Γεώργαρης το πρόγραμμα αυτό θα δώσει μια πνοή στο εμπορικό κέντρο.

 

Τέλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό συμβούλιο και όσους συντελεστές που αποφάσισαν για την συνεργασία και φυσικά τα μέλη του συλλόγου που υπέγραψαν.

 

 

 

πηγή: streetlife.grTο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
2 + 17 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.