Θανάσης Γεωργίου: «8 μήνες το Λουτράκι είναι νεκρό»

Ο Θανάσης Γεωργίου κατά τη διάρκεια του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου απευθυνόμενος στον Αντιδήμαρχο κ. Παπαθανασίου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι 8 μήνες το Λουτράκι είναι νεκρό. «Το Λουτράκι πλέον είναι μόνο για πέντε μέρες, Θεοφάνια, Καθαρά Δευτέρα, Πρωτομαγιά, Δεκαπενταύγουστο και της Παναγίας Γιάτρισσας. Αν εσείς βλέπετε κάτι διαφορετικό, που δεν το βλέπω εγώ, πείτε μου το να δω», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Και συνέχισε: «Και σας κάνω το ερώτημα: Γνωρίζετε ότι το 70% της νεολαίας από το Λουτράκι έχει φύγει και είναι εκτός… Ευθύνες έχουμε όλοι. Δεν τα καταφέραμε σ’ αυτό. Μην ευαγγελίζεστε την πρόοδο και μην ευαγγελίζεστε την ανάπτυξη. Το τι θα κάνουμε είναι πολύ ωραίο να το ακούμε όλοι. Κάντε τα πρώτα κι εδώ είμαστε να τα χειροκροτήσουμε. Κι εγώ έχω την ευθύνη, αλλά πρωτίστως την ευθύνη την έχει ο Δήμαρχος και όλη η δημοτική αρχή… Ξέρει κανένας άλλος να μου πει εκτός από αθλητικά γεγονότα τι άλλο έχει η πόλη…»

 

 

Ο Θανάσης Γεωργίου αναφέρθηκε και στο έλλειμα ενημέρωσης εκ μέρους της Δημοτικής αρχής προς τους δημοτικούς συμβούλους που παρά τα αιτήματα που έχουν κάνει δεν έχουν λάβει τα έγγραφα που έχουν ζητήσει, όπως το συμφωνητικό της Τουριστικής με τον κ. Βλάχο.

 

 

Μίλησε ακόμα και για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Spa, με δικαστήρια και κατασχέσεις να το κατατρύχουν.

 

 

Ο Θανάσης Γεωργίου ζήτησε ενημέρωση και κάλεσε τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να θέσει σε ψηφοφορία την πρόταση του όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι άμεσα εμπλεκόμενοι, οι εργαζόμενοι, ο κ. Βλάχος κεκλισμένων των θυρών να ενημερωθούν και να μάθουν την αλήθεια για το τι γίνεται. Ώστε και η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές να γνωρίζει τι θα αντιμετωπίσει...

 

 

Δείτε στο video που ακολουθεί ολόκληρη την τοποθέτηση του Θανάση Γεωργίου: