Τροχαίο δυστύχημα στο Κορωπί: Εμπλέκεται και τρίτο όχημα; (vid)

Σοβαρά εξετάζει η Αστυνομία το ενδεχόμενο εμπλοκής και τρίτου οχήματος στο φρικτό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και έναν σοβαρά τραυματία στο Κορωπί την Παρασκευή. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας χτενίζουν την περιοχή για κάμερες, αναζητώντας για πολύτιμα στοιχεία.

 

 

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο οδηγός του βυτιοφόρου σε κατάσταση σοκ και βαριά τραυματισμένος βρίσκεται ακόμη στη θέση του. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δεν έχουν φτάσει στο σημείο και πολίτες καταγράφουν με τα κινητά τους τηλέφωνα τις φρικιαστικές εικόνες, αγνοώντας τον κίνδυνο έκρηξης.

 

 

Για όλα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ευθύνεται ο οδηγός ενός λευκού αυτοκινήτου που δευτερόλεπτα πριν από το μοιραίο έκανε επικίνδυνη προσπέραση.

 

 

Ένας από αυτούς ακούγεται στο βίντεο να μιλά με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τον οδηγό που έφυγε.

 

 

 

 

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Όπως φαίνεται στο βίντεο η καμπίνα του φορτηγού κυριολεκτικά διαλύθηκε, με τον 54χρονο οδηγό και τον νεαρό συνεπιβάτη του να βρίσκουν ακαριαίο θάνατο. Η ανάσυρση των σορών τους έγινε έπειτα από ώρες.

 

Λόγω της επικινδυνότητας άμεσα ενεργοποιήθηκε το απαιτούμενο πρωτόκολλο ασφαλείας. Οι πυροσβέστες, όμως, όταν είδαν ότι ο οδηγός του βυτιοφόρου έχει τις αισθήσεις του και ενώ ακόμη δεν είχε ελεγχθεί η διαρροή, τον έβγαλαν έξω με κίνδυνο ζωής. Όλη η περιοχή εκκενώθηκε σε ακτίνα μισού χιλιομέτρου.

 

 

Ο πραγματογνώμονας ο οποίος έχει αναλάβει την έρευνα, μίλησε στο ethnos.gr: «Eφόσον αποδειχθεί ότι υπήρχε τρίτο όχημα, πράγματι λύνεται αμέσως ο γρίφος των αιτιών του συγκεκριμένου τροχαίου ατυχήματος. Εάν πράγματι υπήρξε επαναλαμβάνω άλλο όχημα που εκτελούσε υπέρβαση αυτή προφανώς ήταν η αιτία να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα και να αιφνιδιάσει τον οδηγό της νταλίκας».

 

 

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το δεύτερο τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

 

ethnos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ