Τσιτσιπάς: «Απίστευτο το ότι έχω κατακτήσει τρεις τίτλους στο Μόντε Κάρλο»

Απίστευτο χαρακτήρισε το συναίσθημα της κατάκτησης του τρίτου τίτλου του στο Μόντε Κάρλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη νίκη του επί του Κάσπερ Ρουντ στον τελικό της διοργάνωσης.

 

 

Δίνοντας συγχαρητήρια στον αντίπαλό του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς στάθηκε στο γεγονός ότι έχει κατακτήσει τρεις τίτλους στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο χαρακτηρίζοντάς το ως «απίστευτο».

 

Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά

 

«Κάσπερ, θα έλεγα ότι δεν είναι καθόλου άσχημα να βρίσκεσαι εδώ, έχοντας ξεκινήσει πριν λίγα χρόνια από τα Futures. Το σκεφτόμουν αυτό. Συγχαρητήρια σε σένα και στην ομάδα σου. Για εκείνους που δεν το γνωρίζουν, ο Κάσπερ και εγώ γνωριζόμαστε από παλιά. Είμαστε ίδια ηλικία και ίδια κατηγορία. Έχουμε παίξει μαζί στα μικρότερα γήπεδα και καταφέραμε να βρισκόμαστε εδώ και να παίζουμε για εσάς. Θα ήθελα να αποτίσω φόρο τιμής σε αυτό».

 

Για την κατάκτηση τριών τίτλων στο τουρνουά του Μονακό:

 

Tsitsipas kataktisi Monte Carlo

 

«Χρόνια πριν, αν μου λέγατε ότι θα έχω τρεις τίτλους εδώ, δεν θα σας πίστευα. Είναι απίστευτο. Η υποστήριξη που πήρα εδώ τα τελευταία χρόνια σχεδόν από όλους. Όλη η εβδομάδα ήταν θαυμάσια. Είμαι χαρούμενος που έχω μια τόσο υποστηρικτική ομάδα στο πλευρό μου. Θα είμαστε δυνατοί για πολλά χρόνια. Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου και που μου είστε πιστοί. Είναι αυτό στο οποίο δίνω τη μεγαλύτερη αξία».