#10 years challenge των ψηφοφόρων της Κορινθίας

Θραύση κάνει στο διαδίκτυο η νέα «πρόκληση» που ξεκίνησε από την Αμερική, έχει το hashtag #10 years challenge και κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. Πρόκειται για την τάση να δημοσιεύονται φωτογραφίες από το παρόν σε σύγκριση με πριν από μία δεκαετία...

 

Πολλοί διάσημοι σταρ έχουν «ανεβάσει» φωτογραφίες τους, με κάποιους να δείχνουν πόσο έχουν αλλάξει ενώ κάποιοι άλλοι θέλουν για να δείξουν ότι μετά από 10 χρόνια είναι πιο γυμνασμένοι και πιο όμορφοι από ποτέ.

 

Τι θα γινόταν όμως αν κάναμε ένα ιδιότυπο πολιτικό #10 years challenge στους ψηφοφόρους της Κορινθίας; Για την ακρίβεια #7 years challenge, καθώς το 2012, όταν υπογράφονταν τα πρώτα μνημόνια, στην Κόρινθο οι αντιδράσεις ήταν έντονες από τους Κορίνθιους.

 

Άλλοι κρεμούσαν… διαφορά έξω από πολιτικά γραφεία, άλλοι ξήλωναν ταμπέλες και άλλοι με πανό και πορείες στο κέντρο της Κορίνθου, προειδοποιούσαν τους τότε βουλευτές της ΝΔ.

 

 

Σήμερα, μετά και την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως, η κατάσταση φαίνεται ότι οδηγείται στο ίδιο σημείο…

 

Φωτογραφία από korinthiannews.gr