15 και σήμερα για τη “Δίκη των 11” στο Εφετείο Ναυπλίου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του βουλεύματος και την εκδίκασή του από το Τριμελές Εφετείο Ναυπλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη εβδομάδα, έγινε προσπάθεια, από την πλευρά της Club Hotel Loutraki, να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των συνηγόρων των κατηγορουμένων, στο επικείμενο δικαστήριο του Ναυπλίου, προκειμένου να προκύψει κοινή γραμμή υπεράσπισης και να μειωθεί πρακτικά ο χρόνος διάρκειας της ακροαματικής διαδικασίας.

 

Ωστόσο, της προτάσεως αυτής, αρνήθηκε ευγενικά ο ένας εκ των συνηγόρων των υπολοίπων εμπλεκομένων, ενόψει της εκτίμησής του ότι για τον δικό του πελάτη, εκτιμά πως η κατάσταση διαφοροποιείται, σε σύγκριση με τους υπολοίπους.

 

Παράλληλα όμως, σύμφωνα με αξιόπιστες επίσης, πηγές του loutraki365, η πλευρά των μηνυτών έχει συλλέξει πρόσθετα στοιχεία, τα οποία και προτίθενται να παρουσιάσει κατά την ακροαματική διαδικασία. Σημειώνεται τέλος, ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει τον αριθμό “4” στο πινάκιο του δικαστηρίου εκείνης της ημέρας, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αναβολή λόγω ωραρίου.