25η Μαρτίου: Τι ώρα αρχίζει η μαθητική παρέλαση στο Λουτράκι

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα για τις εορταστικές εκδηλώσεις που αφορούν στην πόλη του Λουτρακίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 Μαρτίου 2018

 

 

Ώρα  7:30

Κωδωνοκρουσίες - Εωθινό με συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου.

 

 

Ώρα 08:30

Έπαρση της Σημαίας στην κεντρική Πλατεία Λουτρακίου με συμμετοχή τιμητικού αποσπάσματος της Σχολής Μηχανικού και της Φιλαρμονικής του Δήμου.

 

 

Ώρα  09:45

Προσέλευση Επισήμων στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου.

 

Ώρα 10:00

Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου.

 

Εκφώνηση Πανηγυρικού της Ημέρας από την Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου κα  Κόσσυβα Κανέλλα.

 

Στην Δοξολογία καλούνται να παραστούν:

 

Οι Πολιτικές, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές, οι Διοικήσεις των Ν.Π.Δ.Δ., τα Συμβούλια Αποστράτων και Εφέδρων Αξιωματικών, Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου και Πολεμιστών, τα Σχολεία και οι Διοικήσεις Σωματείων και Τοπικών Φορέων και Αντιπρόσωποι Ενώσεων Τοπικού ή Πανελλήνιου χαρακτήρα, με τις Σημαίες και τα Λάβαρα τους, καθώς και ο Λαός της πόλης.

 

 

Ώρα  11:00

 

Μετά το τέλος της Δοξολογίας θα γίνει Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο και κατάθεση στεφάνων από τις Πολιτικές, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές της πόλης, τους Συλλόγους, τα Σχολεία κ.λ.π. 

 

Ακολούθως, θα τηρηθεί ενός (1) λεπτού σιγή στη μνήμη των ενδόξων νεκρών μας.

 

 

Ώρα 11:30

 

Θα γίνει παρέλαση προ των επισήμων, στην Κεντρική Λεωφόρο Λουτρακίου, των Σχολείων, Οδηγών Προσκόπων, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου. Άξων της παρέλασης, η Κεντρική Λεωφόρος, από το ύψος του κινηματογράφου «ΗΛΕΚΤΡΑ» προς τον χώρο των επισήμων, έμπροσθεν του ξενοδοχείου «ΕΞΕΛΣΙΟΡ», μέχρι το χώρο του Δημαρχείου.

 

 

Μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί στην πλατεία 25ης Μαρτίου από μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Λουτρακίου.

 

 

Ώρα  17:30

Υποστολή της Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ