25η Μαρτίου: Τι ώρα θα ξεκινήσει η μαθητική παρέλαση στους Αγίους Θεοδώρους

Με πανηγυρικό τρόπο θα εορταστεί η Επέτειος της 25ης Μαρτίου στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων.

 

Ανήμερα της Εθνικής Εορτής, στις 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, μετά το πέρας της οποίας θα τελεστεί Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο και κατάθεση στεφάνων.

 

Η μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στους Αγίους Θεοδώρους θα ξεκινήσει στις 10:50π.μ και θα κινηθεί επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου.

 

 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 Μαρτίου 2023

 

Ώρα 09:45 Προσέλευση Επισήμων στο Δημοτικό Κατάστημα Αγίων Θεοδώρων.

 

Ώρα 10:00 Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας.

 

Εκφώνηση Πανηγυρικού της Ημέρας από την Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων, κα Μαυροματίδου Θεώνη.

 

Στη Δοξολογία καλούνται να παραστούν:

 

Οι Εκπρόσωποι των Πολιτικών και Αστυνομικών Αρχών, οι Εκπρόσωποι Σωματείων, Συλλόγων και Τοπικών Φορέων, οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων ή εκπρόσωπος αυτών με τη συμμετοχή σημαιοφόρων και παραστατών, με τις Σημαίες και τα Λάβαρά τους.

 

Ώρα 10:30 Μετά το τέλος της Δοξολογίας, θα γίνει Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο και κατάθεση στεφάνων από τις Πολιτικές και Αστυνομικές Αρχές, τα Σωματεία, τους Συλλόγους, τους Φορείς και τα Σχολεία.
Ακολούθως, θα τηρηθεί ενός (1) λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών.

 

Ώρα 10:50 Ακολουθεί παρέλαση ενώπιον των Επισήμων, με τη συμμετοχή των Σχολείων των Αγίων Θεοδώρων, επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου.

 

Τα θέματα της ιεροτελεστίας θα ρυθμίσει ο υπεύθυνος του Ιερού Ναού και τα θέματα της κυκλοφορίας και της τάξης το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων.

 

Τελετάρχες: Μπρεζετού Αικατερίνη – Στάμου Αλέξανδρος