Το 2ο MusiKaloy Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής έρχεται στη Συκιά στις 7 Νοεμβρίου

Το αγαπήσατε, το «αγκαλιάσατε» και φέτος επιστρέφει. Το 2ο MusiKaloy Festival Κλασικής Μουσικής που διοργανώνει το Fondation Kaloy - Καλογεροπούλειο Ίδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού στην Κόρινθο και το οποίο φιλοδοξεί να καταστήσει τη διάδοση της κλασικής μουσικής θεσμό, έχει τη χαρά να παρουσιάσει στις 6, 7 και 8/11/2022, πέντε εξέχοντες καλλιτέχνες με διεθνή καριέρα, σε τρεις συνεχόμενες ημέρες και ισάριθμα τοπόσημα της Κορινθίας, ένα εκ των οποίων θα είναι και η Συκιά.

 

Οι σπουδαίοι μουσικοί, τους οποίους έχει την τιμή να παρουσιάσει το Fondation Kaloy – Καλογεροπούλειο Ίδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού, θα ερμηνεύσουν  έργα Shostakovich, Dvorak, Debussy, αλλά και Kodaly, Martinu, Σίμου Παπάνα, σε ένα χρονικά «σφιχτό» πρόγραμμα, το ρεπερτόριο του οποίου «συνέθεσε» ο Noe Inui.

 

Το 2ο MusiKaloy Festival Κλασικής Μουσικής που διοργανώνει το Fondation Kaloy – Kαλογεροπούλειο Ίδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού, πραγματοποιείται με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Κορινθίων, και σε συνεργασία με το Sikyon Coast Hotel and Resort.

 

Πρόγραμμα:

 

-Κυριακή 6/11, 20:00 Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου «Θωμάς Θωμαίδης», Κόρινθος, Φλοίσβος

 

-Δευτέρα 7/11, 19:30 Βίλα Σικελιανού - Sikyon Coast Hotel and Resort, Συκιά Κορινθίας / Πευκιάς / Ξυλόκαστρο

 

-Τρίτη 8/11, 20:00 Καλογεροπούλειο Ίδρυμα, Αίθουσα Εκδηλώσεων, Κόρινθος 

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: θα πωλούνται στο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα, αλλά και στους τόπους διεξαγωγής του Φεστιβάλ την εκάστοτε ημέρα πραγματοποίησης των εκδηλώσεων.

 

-Γενική είσοδος: 10 EUR

 

-Μειωμένη: 8 EUR (φοιτητές, άτομα ηλικίας 65+, άνεργοι, ΑμεΑ με τον συνοδό τους, πολύτεκνοι).

 

-Παιδιά και νέοι έως 26 ετών: ΔΩΡΕΑΝ