4 θεωρίες συνωμοσίας για τη Μελάνια Τραμπ

Ούτε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δεν εξαιρέθηκε από τις θεωρίες συνωμοσίας. Μετά την εκλογική νίκη του Ντόναλντ Τραμπ το 2016, η όμορφη Μελάνια βρέθηκε στο στόχαστρο των συνωμοσιολόγων και των fakenews, με απίθανες θεωρίες που τη θέλουν μέχρι και... κατάσκοπο.

 

 

Δίχως να είναι σαφές ποια θεωρία κυκλοφόρησε πρώτη, σας παραθέτουμε τις τέσσερις πιο εξωφρενικές ψευδείς ειδήσεις που κυκλοφόρησαν στο αμερικανικό διαδίκτυο.

 

 

 

1. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι Ρωσίδα κατάσκοπος

 

Ως «αποδεικτικά στοιχεία», οι σχολιαστές στο διαδίκτυο διακινούν μια φωτογραφία από συνομιλία που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν σε δείπνο στην περυσινή διάσκεψη κορυφής των G-20.

Η Μελάνια δεν μιλάει ρωσικά. Γνωρίζει όμως αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά και σερβικά, εκτός από τη μητρική της τα σλοβένικα. Είναι η πιο γλωσσομαθής ​​Πρώτη Κυρία στην ιστορία των ΗΠΑ.

 

 

Αρκετοί που την είδαν να συζητά στο δείπνο με τον Πούτιν λένε ότι μιλούσαν φιλικά.

Αλλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η Μελάνια και ο Πούτιν είχαν οποιαδήποτε άλλη συνάντηση και κουβέντα και δεν υπάρχει ούτε μια απόδειξη ότι είναι κατάσκοπος.

 

 

Ως γνωστόν η Μελάνια ήταν μοντέλο και εδώ και πολλά χρόνια μια «μαμά πλήρους απασχόλησης». Να σημειωθεί πάντως, κάτι που δεν θέλουν να δουν οι συνωμοσιολόγοι, ότι μεταξύ εκείνης και του Πούτιν υπάρχει ένας μεταφραστής, ενώ ο Ρώσος Πρόεδρος μιλά άπταιστα αγγλικά.

 

 

 

2. Κάποιοι πιστεύουν ότι δεν ζει στον Λευκό Οίκο

 

Υπάρχει μια έντονη φήμη ότι η Μελάνια ζει σε ξεχωριστό σπίτι στην Ουάσιγκτον με τους γονείς και το γιο της, Barron Trump.

 

 

Απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα της Washington Post, σχετικά με την ιδιωτική ζωή της Πρώτης Κυρίας, το γραφείο της αρνήθηκε τη φήμη ως «1,000% ψεύτικη». Η εκπρόσωπος της Μελάνια, Στέφανι Γκισάμ, πρόσθεσε: «Γελάμε συνεχώς με αυτό».

 

 

Η διοργανώτρια εκδηλώσεων του Λευκού Οίκου Rickie Niceta Lloyd διέψευσε την ίδια φήμη ως «έναν αστικό μύθο» και η γραμματέας Τύπου Sarah Huckabee Sanders δήλωσε ότι είναι «αστεία» όσα γράφονται.

 

 

«Ακριβώς επειδή νομίζετε ότι το Washington Post δεν μπορεί να σφάλει, να όμως που έγινε», είπε ο Sanders. «Η πρώτη κυρία ζει εδώ στο Λευκό Οίκο, τη βλέπουμε εδώ συνεχώς».

 

 

Η Μελάνια χρειάστηκε λίγο περισσότερο χρόνο από τον συνηθισμένο για να μετακομίσει στο Λευκό Οίκο μετά την ανάληψη των καθηκόντων από τον σύζυγό της, περνώντας τους πρώτους πέντε μήνες της προεδρίας του στη Νέα Υόρκη, ενώ ο Barron τελείωσε το σχολείο στο Μανχάταν.

 

 

Τον Ιούνιο του 2017, μητέρα και γιος τελικά μετακόμισαν στον Λευκό Οίκο και ο Barron άρχισε να φοιτά στην Επισκοπική Σχολή του Αγίου Ανδρέα στο Potomac του Maryland, το φθινόπωρο.

 

 

 

3. Ορισμένοι πιστεύουν ότι έχει σωσία

 

 

Η θεωρία πρωτοεμφανίστηκε όταν μερικοί φαντάστηκαν ότι η Μελάνια είχε αντικατασταθεί σε μια δημόσια εμφάνιση της από σωσία. Αυτό συνεχίστηκε όταν την είδαν μαζί με μία πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας, που φρουρεί τον Πρόεδρο, με παρόμοια μαλλιά και σωματότυπο.

 

 

Και αυτή η φήμη διαψεύστηκε αμέσως από την εκπρόσωπό της, Στέφαν Γκισάμ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και τη σταμάτησε.

 

 

4. Κάποιοι πιστεύουν ότι περνάει πολύ λίγο χρόνο με τον σύζυγό της

 

 

Ο γάμος της Πρώτης Κυρίας δεν έμεινε στο απυρόβλητο, καθώς και εδώ βρήκαν να πουν κάτι κουτσομπολίστικα συνωμοσιολογικό.

 

 

Η ζωή της Μελάνια μέσα στο Λευκό Οίκο περιλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ λίγη ώρα στη Δυτική Πτέρυγα με τον σύζυγό της, κάτι που το προσωπικό της αποδίδει στα ξεχωριστά πολυάσχολα προγράμματα του ζευγαριού.

 

 

Οι δύο εμφανίζονται σε επίσημες εκδηλώσεις μαζί και συχνά φωτογραφίζονται παρέα.

 

 

Η εκπρόσωπος Γκισάμ είπε ότι η Μελάνια είναι πρωτίστως, μητέρα, σύζυγος και Πρώτη Κυρία. «Όλα, τα υπόλοιπα είναι απλά θόρυβος», τόνισε.

 

 

.news.gr