40 Αστυνομικοί Έρχονται τις επόμενες ώρες στην Κορινθία & πιάνουν δουλειά αμέσως

Σύμφωνα με πληροφορίες η δέσμευση - κατά την συνάντηση με τους φορείς της Κορινθίας - του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη γίνεται πράξη.

Τις επόμενες ώρες έρχονται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας 40 νέοι Αστυνομικοί προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις νέες συνθήκες που θα δημιουργηθούν στην Κορινθιακή κοινωνία, οι οποίοι θα κατανεμηθούν ως εξής:

20 στο Α.Τ. Κορίνθου

10 στο Α.Τ. Βραχατίου &

10 στην ΟΠΚΕ.

Μετά την ανησυχία της Τοπικής κοινωνίας και το Ψήφισμα του Δήμου Κορινθίων, τα αυξημένα αντανακλαστικά με την άμεση αντίδραση και κινητοποίηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας με την ενημέρωση των φορέων, αλλά και τις εκκλήσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας κ. Χαράλαμπου Τετράδη προς της φυσική ηγεσία του σώματος ο Υπουργούς Υποσχέθηκε την αύξηση της Αστυνομικής δύναμης.

Να προσθέσουμε ότι σε αυτή την δύναμη δεν υπολογίζονται οι Αστυνομικοί οι οποίοι θα έρθουν για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των μεταναστών που θα βρίσκονται στο ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Κορίνθου, είτε έγκλειστοι, είτε στην ανοιχτή δομή φιλοξενίας.

 

korinthosnews.gr