58 ημέρες απλήρωτοι οι υπάλληλοι στο Spa Λουτρακίου

Σχεδόν δύο μήνες παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Spa Λουτρακίου, καθώς τους οφείλονται δεδουλευμένα από τον Οκτώβριο. Παρά τις δεσμεύσεις για καταβολή της μισθοδοσίας τους από τη δημοτική αρχή, το πρόβλημα δεν έχει αντιμετωπιστεί, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τις στοιχειώδεις ανάγκες των οικογενειών τους έχοντας μια αξιοπρεπή ζωή και διαβίωση.

 

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι εκτός των 13 μόνιμων υπαλλήλων του Spa, απλήρωτοι παραμένουν και οι 24 συμβασιούχοι που ανήκουν στην εταιρία του εργολάβου Γεωργίου Σουρλή.

 

Οι υπάλληλοι του Spa, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, προσέρχονται κανονικά στο χώρο της εργασίας τους, παρά τις όποιες δυσκολίες, φροντίζοντας για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης. ανεξαρτήτως αν πολλοί εξ αυτών, αδυνατούν να ανταποκριθούν στις απλές, καθημερινές τους ανάγκες. 

 

Σημειώνεται ότι έχουν περάσει μόλις 2 μήνες από το πρωί της Τεράρτης 19 Σεπτεμβρίου, όταν κλιμάκιο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, η επισκεψιμότητα του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου κατέγραψε μικρή μείωση τον Οκτώβριο του 2018 έναντι του ίδιου μήνα του 2017, ενώ ο Νοέμβριος αναμένεται να παρουσιάσει αύξηση σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2017.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ