6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021: Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ 3ων ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Επιμέλεια: Ιωάννης Καραπανάγος
 
Οι 3οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, από 6 έως 10 Οκτωβρίου. Πρόκειται για την μεγαλύτερη διοργάνωση πολλαπλών αθλημάτων, στην Αθήνα, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες τους αγώνες του 2004 και τους Παγκόσμιους Καλοκαιρινούς Αγώνες των Special Olympics του 2011.
Η τελετή έναρξης των αγώνων θα διεξαχθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο, την Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου και ώρα 19:30΄ και αναμένεται να είναι φαντασμαγορική. 
Θα παρελάσουν οι αθλητές και οι αθλήτριες των Χωρών που συμμετέχουν και θα ακολουθήσουν οι χαιρετισμοί και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
 
 
Οι «3οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού» ανατέθηκαν στη χώρα μας τον Ιούνιο του 2017 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργασιακού Αθλητισμού, κατόπιν επιτυχούς αξιολόγησης της υποψηφιότητάς μας, έναντι άλλων υποψηφίων χωρών.
Συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση περισσότεροι από 3.500 αθλητές και αθλούμενοι από 35 χώρες. Σημειώνεται ότι η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συμμετέχει στους αγώνες με αντιπροσωπεία 200 αθλητών και αθλητριών.
Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών «Ι. Φωκιανός».

 

 

 

Πηγή:http://farosnews2018.blogspot.com

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ