7.440 ευρώ στον Σπύρο Καραβούλη με απόφαση Δημάρχου για το Τρίαθλο

7.440 ευρώ. Αυτό είναι το ποσό με το οποίο ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, αναθέτει στον Σπύρο Καραβούλη και την εταιρεία Sport Travel Loutraki, τη Διοργάνωση των αθλητικών εκδηλώσεων-δραστηριοτήτων (‘"2nd LOUTRAKI EUROPEAN TRIATHLON UNION/ E.T.U TRIATHLON YOUTH EUROPEAN CHAMPIONSHIPS FESTIVAL").

 

Σύμφωνα με τη Διαύγεια, η απόφαση πάρθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο (27 Αυγούστου 2018), μειοψηφούντος μόνο του επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση, Χρήστου Ασημακόπουλου και αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η διάθεση πίστωσης του ποσού των 7.440 ευρώ (6.000 + ΦΠΑ 24%) για την προβολή της περιοχής του Λουτρακίου ως αθλητικό προορισμό.

 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη Διαύγεια, "Το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του τα ανωτέρω, μετά από διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών του αποφασίζει κατά πλειοψηφία (μειοψηφούντος του κ. Ασημακόπουλου Χρήστου) Εξειδικεύει πίστωση ποσού #7.440,00# € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%), σε βάρος του Κ.Α. 15-6472.001 του σκέλους των εξόδων με τίτλο: "Έξοδα αθλητικών δραστηριοτήτων", για την συμμετοχή του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων στην αθλητική εκδήλωση "2nd Loutraki European Triathlon Union (E.T.U.) Triathlon Youth European Championships Festival" κατά το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 30 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018, με σκοπό την προβολή της περιοχής ως αθλητικού προορισμού, σύμφωνα με το υπ΄ αριθμ. 13476/27-08-2018 αίτημα της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου μας.

 

Τα χρήματα αυτά, σύμφωνα με την απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη που έλαβε υπ' όψιν την υποβληθείσα προσφορά του Σπύρου Καραβούλη, δίνονται στην εταιρεία του, Sport Travel Loutraki.