ΑΕΚ: Υπογραφή ή εξέδρα και για τον Λιβάγια

Η ΑΕΚ έχει τηρήσει σκληρή στάση σε υποθέσεις συμβολαίων παικτών όπως ο Μπακασέτας, ο Λαμπρόπουλος, ο Γαλανόπουλος και τόσοι άλλοι. Γιατί θα έπρεπε να αποτελεί εξαίρεση ο Λιβάγια; Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

 

 

Το θέμα που σέρνεται στα τουρκικά Μ.Μ.Ε. για τον Μάρκο Λιβάγια, από κάπου πηγάζει. Ο Κροάτης επιθετικός δεν έχει απαντήσει στην πρόταση της ΑΕΚ, αντιθέτως αυτό που προκύπτει είναι ότι βρίσκεται σε μυστικές συζητήσεις με την τουρκική Φενέρμπαχτσε. Δεν γίνεται να τα φαντάζονται κάποιοι όλα αυτά που συμβαίνουν, λογικά απηχούν την πραγματικότητα.

 

 

 

Η ΑΕΚ έχει τηρήσει αμείλικτη στάση ακόμη και με ποδοσφαιριστές που δεν της έπαιξαν διπλό παιχνίδι. Ήταν σκληρή με τον Μπακασέτα, με τον Ανέστη, με τον Λαμπρόπουλο, με τον Γαλανόπουλο, ασχέτως με το ότι ο τελευταίος εν τέλει δικαιώθηκε καθώς η κατάσταση εναντίον του είχε φτάσει στο παράλογο. Υπήρξαν πρόσωπα που του χρέωναν υποτιθέμενη συζήτηση με τον Ολυμπιακό. Προφανώς με σκοπό...

 

 

 

Η Ένωση υπήρξε γενικά πολύ σκληρή με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές κι αν θέλει να σέβεται τον εαυτό της, το ίδιο οφείλει να κάνει και με τους ξένους. Ασχέτως αν τελικά αυτοί είναι μονίμως τα αγαπημένα και ευνοημένα παιδιά, ειδικά αν πιαστεί κανείς τα τόσα και τόσα συγχωροχάρτια προς τον προβληματικό Βράνιες.

 

 

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΛΙΒΑΓΙΑ 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, στα υψηλά κλιμάκια της ΑΕΚ υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για τη στάση που τηρεί η πλευρά του Μάρκο Λιβάγια. Όλο αυτό το πράγμα που σέρνεται στα τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, από κάπου πηγάζει και ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δείξει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ανέχεται στημένα παιχνίδια πίσω από την πλάτη του.

 

 

 

Για αυτό και η ΑΕΚ θα ζητήσει, αν δεν το έχει κάνει ήδη, να υπάρξει άμεση εξέλιξη στην υπόθεση του Κροάτη επιθετικού, κοινώς να προκύψει συμφωνία, ειδάλλως να ακολουθηθεί η τακτική που το club ούτως ή άλλως έχει παγιώσει με τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που δεν δέχονται να επεκτείνουν τη συνεργασία μαζί του.

 

 

Προς τον Λιβάγια θα δοθεί, αν αυτό δεν έχει συμβεί ήδη, ένα τελεσίγραφο να υπάρξει άμεση λύση στο θέμα του συμβολαίου του, ώστε αυτό να πάψει να σέρνεται με τρόπο που αφήνει την ΑΕΚ εκτεθειμένη και την παρουσιάζει ανήμπορη να διαχειριστεί την υπόθεση. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, ο Μελισσανίδης έχει δείξει ότι πράττει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, απαιτώντας την υπογραφή με ξεκάθαρη θέση ότι αν αυτή δεν υπάρξει, τότε ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να μπει στο περιθώριο. Δηλαδή να προπονείται, αλλά να μην παίζει.

 

 

Η υπόθεση του Μάρκο Λιβάγια σίγουρα δεν είναι απλή, όμως το να σέρνεται κατά αυτό τον τρόπο, μία εβδομάδα πριν από τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, κάθε άλλο παρά ευνοεί το κλίμα της ομάδας όπως επίσης και τη στρατηγική που πρέπει ένας προπονητής να ακολουθήσει γνωρίζοντας ότι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας έχει ένα ανοιχτό θέμα με τη διοίκηση.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ