Αγ. Θεόδωροι: Το νέο ΔΣ του Εξωραϊστικού Συλλόγου “ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ-ΑΝΩ ΚΟΥΛΑΝΤΖΙΚΙ”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων “ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ-ΑΝΩ ΚΟΥΛΑΝΤΖΙΚΙ”, σύμφωνα με την οποία συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου...

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Σας ενημερώνουμε ότι, από τις  4 Οκτωβρίου 2020, ο σύλλογός μας διοικείται από νεοεκλεγέν  Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο συγκροτήθηκε σε Σώμα, ως εξής:

 

               Πρόεδρος:                    Ορφανός Νικόλαος

               Α’ Αντιπρόεδρος:          Γιαννάκος Κωνσταντίνος

               Β’ Αντιπρόεδρος:          Λιάκος Χαράλαμπος

               Γεν. Γραμματέας:          Γιαννολόπουλος Σπυρίδων

               Αναπλ. Γραμματέας:      Καρυώτης Δημήτριος

               Ταμίας:                           Λουλαδάκης Ιωάννης και

               Έφορος Δημ. Σχέσεων: Σταθούλης Κωνσταντίνος

 

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Δ.Σ., συζητήθηκαν (μεταξύ άλλων) και τα παρακάτω θέματα και ελήφθησαν (ομόφωνα) οι αντίστοιχες αποφάσεις:

 

    - Αποφασίζεται η συγκρότηση 3μελούς Τεχνικής Επιτροπής, η οποία θα απαρτίζεται από τα εκλεγμένα αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ., ήτοι τους:

                                              Μερκούρη Δημήτριο

                                              Ζέρβα Χαράλαμπο και

                                              Λαουτατζή Αθανάσιο.

Έργο της παραπάνω Επιτροπής θα είναι η συγκέντρωση, αξιολόγηση και προώθηση στο Δ.Σ. (για διεκπεραίωση) των θεμάτων τεχνικής φύσεως που αφορούν την περιοχή μας και θα μπορούσε ο σύλλογός μας να λύσει ή/και να ζητήσει την δρομολόγησή τους, από τις αρμόδιες Αρχές.

 

    -Για την καλύτερη επικοινωνία του συλλόγου με τα μέλη του, τις Αρχές του τόπου και τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (ηλεκτρονικά και έντυπα), αποφασίζεται η δημιουργία  του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) koulantziki@gmail.com  καθώς και του “λογαριασμού” στο facebook,  με την επωνυμία Νέο Κουλαντζίκι, διαχειριστής των οποίων ορίζεται ο Α’ Αντιπρόεδρος, Κων/νος Γιαννάκος.

 

    Τα γραφεία του συλλόγου, που ως γνωστόν βρίσκονται στο Άνω Κουλαντζίκι, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 25, θα παραμένουν ανοιχτά, για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, κάθε Κυριακή πρωί, 10:00’-13:00’. Τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, τηλεφωνικά, με τα μέλη τοι Δ.Σ., για οποιοδόποτε θέμα τους απασχολεί και θεωρούν πως  είναι αρμοδιότητα του συλλόγου μας.

 

Το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο πιστεύει πως με την ενεργό συμμετοχή των μελών του συλλόγου, αλλά και ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΩΝ που ζουν ή σχετίζονται με το Άνω Κουλαντζίκι, θα μπορέσει να βελτιώσει τις υποδομές και το περιβάλλον στην όμορφη περιοχή μας.

 

Τείνει δε χείρα συνεργασίας τόσο προς τις αρμόδιες αρχές (τοπικές, δημοτικές κλπ), όσο και προς τους λοιπούς συλλόγους της ευρύτερης περιοχής, διότι πιστεύει πως η μαζικότητα και η κοινή προσπάθεια φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

                                           Το Διοικητικό Συμβούλιο