Αγάπη Χρήστου: Η... χρυσή μαθήτρια του ΕΠΑΛ Λουτρακίου

Η Αγάπη Χρήστου είναι 16 χρονών, μαθήτρια της 2ας Λυκείου στο 2ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου και μόνο περήφανο μπορεί να είναι το σχολείο της για εκείνη. Η Αγάπη κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο στους αγώνες Τάε Κβον Ντο στην κατηγορία των 59 κιλών.

 

Έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες και έχει διακριθεί πολλές φορές σε κύπελα και διασυλλογικά πρωταθλήματα. Είναι η πρώτη φορά όμως που αγωνίστηκε επισήμως σε μαύρες ζώνες και κέρδισε την πρώτη θέση στο βάθρο.

 

Η Αγάπη Χρήστου, μεγάλωσε στην Κινέτα και ασχολείται εδώ και 10 χρόνια με το Τάε Κβον Ντο. Προπονητής της είναι ο κ. Χρήστος Στρατούρης, ενώ και ο θείος της είναι χρόνια προπονητής Τάε Κβον Ντο στην Κρήτη. Και είναι εκείνος, όπως είπε στο loutraki365.gr η μητέρα της, που την ώθησε να προχωρήσει στο άθλημα.

 

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, ένας λόγος που ήθελε να κερδίσει φέτος ήταν για το σχολείο της το 2ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου. Και εξηγεί:

 

"Η Αγάπη πήγαινε στο ΕΠΑΛ Μεγάρων, αλλά εκεί δεν υπήρχε καμία αθλητική παιδεία. Ούτε είχε την παραμικρή στήριξη για τις προπονήσεις, αλλά και τους τραυματισμούς που μπορεί να της συνέβαιναν από τη στιγμή που κάνει πρωταθλητισμό. Αυτή τη σχολική χρονιά ήρθε στο 2ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου και βρήκε την αμέριστη συμπαράσταση του σχολείου της σε ΟΛΑ. Και ένας λόγος που ήθελε να κερδίσει ήταν αυτός. Για το πως και πόσο την στήριξαν". Και κατέληξε λέγοντας: "Συγχαρητήρια στο 2ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου".

 

Τα συγχαρητήρια αξίζουν και στο σχολείο της για την υποστήριξη, αλλά κυρίως αξίζουν στην Αγάπη για τη μεγάλη της προσπάθεια, την υπομονή και την επιμονή της. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!