Άγιοι Θεόδωροι: 500 δημότες ζητούν απαντήσεις και ενημέρωση

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση (19:00) του Τοπικού Συμβουλίου Αγίων Θεοδώρων, καθώς θα συζητηθεί το αίτημα των 500 δημοτών και κατοίκων των Αγίων Θεοδώρων για ενημέρωση περί της (γνωστής, πλέον) εγκατάστασης μεταναστών στο ξενοδοχείο Ηλιόχαρη των Αγίων Θεοδώρων. Αξίζει, πάντως να σημειωθεί ότι οι δημότες είχαν ζητήσει τη σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου και όχι Τοπικού Συμβουλίου.

 

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν θα παρευρεθούν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ της Κορινθίας, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, ο βουλευτής Κορινθίας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρίστος Δήμας, αναμένεται να δώσει το παρόν, όπως άλλωστε είχε πράξει και στην έκτακτη συνεδρίαση της 29ης Οκτωβρίου, ημέρα που κατέφθασαν οι πρώτοι μετανάστες στο Ξενοδοχείο "Ηλιόχαρη".

 

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση του Τοπικού Συμβουλίου:

 

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα Αγίων Θεοδώρων την 22η Νοεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 για έκτακτη Συνεδρίαση – λόγω χρονικών προθεσμιών -σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων του Ν. 83,88,89 του Ν. 3852/10 για την συζήτηση του παρακάτω θέματος :

 

   

  • Προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες σχετικά με την εγκατάσταση μεταναστών-προσφύγων στους Αγίους Θεοδώρους.

 

 

                                     Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

                                      ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

                               ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ- ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΙΤΗΣ