Άγιοι Θεόδωροι: Από μέρα σε μέρα κλείνει deal εκατομμυρίων ευρώ!

Σάρκα και οστά φαίνεται ότι παίρνει, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, το ενδιαφέρον για ένα απο τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία των Αγίων Θεοδώρων...

 

Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η πώληση του ξενοδοχείου "Χανικιάν" σε εταιρεία Βελγικών συμφερόντων που δραστηριοποιείται στον τομέα του Τουρισμού, καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το ξενοδοχείο που μεσουρανούσε τη δεκαετία του 90 στους Αγίους Θεοδώρους, αλλά τα τελευταία χρόνια παρέμενε κλειστό, αναμένεται να επαναλειτουργήσει.

 

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, στο ξενοδοχείο έχει κριθεί απαραίτητο να πραγματοποιηθούν εργασίες, οι οποίες είναι υψηλού κόστους, καθώς η επιχείρηση δεν βρισκόταν σε λειτουργία για πολλά χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό ότι για το σκοπό αυτό, τις τελευταίες ημέρες έχουν βρεθεί στην επιχείρηση, περισσότεροι από εκατό άνθρωποι που σχετίζονται έμμεσα ή άμεσα με τις εργασίες αυτές.

 

Το συνολικό κόστος της επένδυσης, με τις εργασίες, αναμένεται σύμφωνα με εκτιμήσεις να φτάσει σε οκταψήφιο νούμερο και αποτελεί, αν μη τι άλλο, μια ηχηρή επενδυτική ψήφο εμπιστοσύνης για την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.