Άγιοι Θεόδωροι - «Η μαμά της, μου είπε να της δώσω το τελευταίο φιλί»

To τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα, Παρασκευή (30/9) συγγενείς και φίλοι στη Χρύσα Πρωτόπαπα - Μπενίκου, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. «Με πήρε η μαμά της και μου είπε να πας να της δώσεις το τελευταίο φιλί», είπε συντετριμμένη οικογενειακή φίλη της 43χρονης...

 

Φανερά συγκινημένη η φίλη του μοντέλου και της μητέρας του τόνισε μιλώντας στον Alpha: «Η μητέρα της μου είπε "να της πεις το τελευταίο αντίο, δεν μπορώ να έρθω"».

 

«Η οικογένεια ξεκληρίστηκε, πήρε την κάτω βόλτα. Υπήρχαν κάποια ψυχολογικά προβλήματα», πρόσθεσε η φίλη της οικογένειας εξηγώντας πως χάθηκε ο παππούς, ο θείος και ο αδερφός του μοντέλου ενώ η μητέρα της νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

 

«Το μόνο στήριγμα ήταν η μανούλα της. Δυστυχώς είναι πολύ βαριά στο νοσοκομείο. Μπορεί αύριο να μην ζει, για τέτοια κατάσταση μιλάμε. Ήταν ένα παιδί που δεν πείραζε κανένα, ήταν γελαστή» τόνισε.

 

Αναφερόμενη στο ότι το μοντέλο είχε παραιτηθεί από τη ζωή η οικογενειακή της φίλη είπε πως πήγαινε έξω από το σπίτι, της άφηνε μπολάκια με φαγητό και εκείνη δεν τα έπαιρνε καν.