Αγνοείται 44χρονος οδηγός από την νεροποντή στην Κινέτα

Ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο χωριό Μάρμαρα Αιγείρας στην Αχαΐα, καθώς η κακοκαιρία που χτύπησε την περιοχή της Κινέτας είχε ως αποτέλεσμα ένας οδηγός που κινούνταν στη περιοχή να είναι αγνοούμενος.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιστότοπο gnomip.gr, ο 44χρονος οδηγός δεν έχει δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ώρες και το διάστημα που η κακοκαιρία έπληττε την περιοχή της Κινέτας, βρισκόταν εκεί.

 

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος, η αγωνία της οικογένειας είναι μεγάλη, με τις αρχές να διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του 44χρονου οδηγού στην Κινέτα.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κακοκαιρία Γηρυόνης άφησε πίσω της σωρεία προβλημάτων, σαρώνοντας την περιοχή της Κινέτας, μεταξύ άλλων περιοχών της χώρας.

 

Να τονιστεί ότι πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων και απομακρύνσεις ατόμων, τα οποία εγκλωβίστηκαν λόγω της συσσώρευσης υδάτων και των φερτών υλικών.

 

Η σφοδρή νεροποντή προκάλεσε χειμάρρους οι οποίοι παρέσυραν φερτά υλικά σε δρόμους της Κινέτας, καθώς και στη νέα, αλλά και την παλιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου.

 

gnomip.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ